Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Teyit ettirdim sizin dediğiniz gibi değil Hocam
Keşke bilgi verdiğinizde insanların işine yarayacak bilgiler verseniz kaş yaparken göz çıkarma gibi deyimini hatırlıyorsunuz.
Kardeş sen verdiğim bilgi ile ilgili büyük şehir imar dairesinden kimle görüştüm bana söylermisin

Emirhan sakın ol bu imar planı ile ilgili değil bu ilçelerde ki çevre düzenlemesi ile ilgili planlamadir her gördüğün 1000 lik uygulama imar demek değildir. Acele etme. Ayrıca geçen gün de dedim imar büyük bir ranttir. Bağlar Belediyesi'nin elinde de değil. Öyle kafasınada göre hadi 1/1000 binlik plan yapayım göndereyim olmuyor. Bir bir yerin imara açılması sizin sandığınız kadar kolay değil. Bir sürü aşaması ve prosedürü var. Büyükşehir belediyesi ciddi aşama kaydetti. İlçe belediyesinin tüyo vermemesi normaldir. Hatta ranta kapı açmasın diye büyükşehir ilk aşamada büyükşehir işi çok gizli tutar bölge konusunda. O yüzden göründüğü kadar kolay değil bazı şeyler. Buradaki iyi niyetli arkadaşlarima sesleniyorum. Sakin olun sabırlı olun. Adamlar İstanbul İzmir'de arsa alıyorlar 20 yıl 30 yıl bekliyorlar. Bu arada sıraç çelik Barcelona ya gitmesi imar ile ilgili değildi. Barcelonadaki adamlar baglardaki imarla ne diye ilgilensin. Tekrar ediyorum sizin bir kazancınız olacaksa Belediyenin 100 olacak o yüzden en çokta onlar istiyor özelikle bağlar belediyesi. İşçi maaşı ödememesi olsun borçlar olsun bir çok ekonomik sıkıntı yaşıyor adamlar. Para en çok onlara lazım bu süreçte. Ama onunda elinde değil. Herkes arazısine sahip çıksın özelikle şimdi ki adın Ağac geçit (Garbiçanakci) bölgesindekiler.

Geri