Yüzbinlerce kilometre yol, dile kolay 

çok mu yokuşlu?Solo Karsanların en zorlanacağı hatlardan biri bi de 36AY
1 —> Uzun bir hatçok mu yokuşlu?
kağıthanede girmedik yokuş bırakmayan 65A ve Hamidiye hatları en çok zorlandığı hatlar olmasına rağmen ikisindede full karsan çalışıyo şaka gibiçok mu yokuşlu?
Bize vermek yerine , gram alakası olmayan bir yere Akia vermişler . Topkapı Garajını anlamak zor . SULTANGAZİ Garajı’nın önünden geçiyor .36L -> A3049
Şimdi baktım A3049'a da 36L'nin 15. ÖHO Aracının yerine gelmiş başka bir hattanBize vermek yerine , gram alakası olmayan bir yere Akia vermişler . Topkapı Garajını anlamak zor . SULTANGAZİ Garajı’nın önünden geçiyor .
D-178 yerine verilmişŞimdi baktım A3049'a da 36L'nin 15. ÖHO Aracının yerine gelmiş başka bir hattan
Evet bende ona baktım hemen . 50Z’den gelmiş ama ilk seferi nasıl 27 dakika sürmüş ???Şimdi baktım A3049'a da 36L'nin 15. ÖHO Aracının yerine gelmiş başka bir hattan
Gazi de bize anca 4 buçukBize vermek yerine , gram alakası olmayan bir yere Akia vermişler . Topkapı Garajını anlamak zor . SULTANGAZİ Garajı’nın önünden geçiyor .
Evet, 17 gün sonra seferlere geri döndü.76D -> D-100
Acaba çalışacak mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.