Tema düzenleyici

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle birşeyle karşılaştım şaka mı bu?

Bu arada trol değilse yani 2026 yılında solo citarolar Avrupa yakasında olacaksa bu müthiş olurdu.
Emirhan isimli trol.

Alınmayacak diye bir şey de yok ayrıca, %0.1 de olsa bir ihtimal her zaman var
Mahkemelik durum var ayrıca Otokar marka metrobüsler alındıktan 1,5 2 yıl sonra büyük kazalara karıştı bu da iett ile otokarın arasını bozdu hâliyle

Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
Aa bu şaka olsa gerek. Ekrem başkan ve ekibi dışardaydı da aldıkları araçları otobüsleri ve hazırladıkları ihaleleri sonra da kapanan hatları gördük. Muhtemelen şuan daha iyi daha detaylı ihaleler hazırlanabilir. Yani kötünün iyisi hazırlanabilir.

Olur mu öyle şey koskoca İstanbul halkının yeni otobüs bekler. Ekrem başkan ve ekibi içerde diye otobüs alamıyorlarsa kapatalım dükkanı gidelim o halde.

Baskı olmayacağı için daha iyi ihale açılabilir ve daha iyi araçlar alınabilir diye düşünüyorum. Ama ekrem başkanın nuri başkanı rahat bırakacağını hiç sanmıyorum merak etmeyin zaten yani yine akia alınacaktır.

Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında
He şu da var daha düne kadar ekrem başkan neden otobüs veya metrobüs almadı. Bu adamın içeriye alınacağı o kadar belliydi ki.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt