Tema düzenleyici

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah’ın belasına bak Allah’ın belasına 50AT’de arıza yapmadan gün bitirmiş . Bizde olsa 15:10 seferi Kapı Arızası , 18:10 seferi Motor , 20:15 seferi Elektrik Arızları . Ulan yarın bizde çalışırsa bu araç ve arıza yaparsa bizzat aracı garajdan kaçıracam ve kötü şeyler yapıcam 😈😈

Ekli dosyalar

• IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    244.3 KB · Görüntüleme: 13
Allah’ın belasına bak Allah’ın belasına 50AT’de arıza yapmadan gün bitirmiş . Bizde olsa 15:10 seferi Kapı Arızası , 18:10 seferi Motor , 20:15 seferi Elektrik Arızları . Ulan yarın bizde çalışırsa bu araç ve arıza yaparsa bizzat aracı garajdan kaçıracam ve kötü şeyler yapıcam 😈😈

Ekli dosyalar

• IMG_0480.jpeg
    IMG_0480.jpeg
    178.4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0482.gif
    IMG_0482.gif
    443 KB · Görüntüleme: 15
Böyle birşeyle karşılaştım şaka mı bu?

Bu arada trol değilse yani 2026 yılında solo citarolar Avrupa yakasında olacaksa bu müthiş olurdu.
Arkadaş niye özellikle 36V onu anlamış değilim . Ayrıca 1 Ocak 2026 tarihine de sürekli bir vurgu var

Arkadaş niye özellikle 36V onu anlamış değilim . Ayrıca 1 Ocak 2026 tarihine de sürekli bir vurgu var
Sene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba😔

Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...

Gazhane yolundan süzülerek giden solo citarolar hey gidi günler hey...

Bazen zamanın durmasını istiyorum ama bu mümkün değil.

Sene başı ve garaj değişikliği falan mı acaba😔

Keşke de solo citaro gelse keşke bir ümit ya bir ümit. Avrupa yakasına öyle değer katar ki bu araçlar anlatamam. Yani o dış görüntüleri...
En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallık 😭😭

En son 2020’de gördüm solo citaroları sanırım belki de 2019 tam hatırlamıyorum . Hatta şikayet etmiştim bu araçlar çok dar diye . Tam mallık 😭😭
Ben de solo karsanları eleştirdiğim kadar kimseyi eleştirmemiştim önceleri ama bilmiyorum belki de benim cahilliğimdi. Sonradan aşık oldum bu solo olanlarına. Şimdi ki aklım olsa bu kadar gömmezdim mesela.

İnşallah ihale açıp yeni otobüsleri de filoya katarlar. Ben açıkçası böyle bir hamle bekliyorum.
Ben şahsen ihaleye girişecek yetkili olmadığından bir süre olmasını beklemiyorum. Düzenleri yeniden sağlananınca anca. Otokarları görmeyi isterim Kayaşehir garajında

Geri
Üst Alt