Ben de iki araç vardı diye hatırlıyordum . Ne ara yaptılar farketmedim bile
Ben birde çok sık kullanmazdım. Sadece Esenler 15 Temmuz parkına giderken kullanıyordum geçen yaz. O zaman bile sık geçmezdi daha kötü olmuşBen de iki araç vardı diye hatırlıyordum . Ne ara yaptılar farketmedim bile
Mazotu biten otobüsün yanında akü arızası bişey değil benceA3062 —> 38H , TM19 , 48G ve bu saat itibari ile 36V . Araç her hattın yapılamamış seferlerini farklı duraklardan başlayarak yapmış . Ayrıca Akü Arızası vermiş üstüne
Ben ne saçma salak şeyler kaydettim kaydettim atmadım buraya hesabı yokMazotu biten otobüsün yanında akü arızası bişey değil bence![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.