Yıllar önce Zeytinburnu da yenilendi? Hatta Bahçelievler'de yeni merdivenli, asansörlü köprü yapıldı.Bemce Mecidiyeköy Beşyol İncirli Yenibosna ve Şükrübey hariç Avcılar ile Kadıköy arası istasyonşarın yenilenmesi lazım bir an önce
Metrobüsün eğitimini İETT veremiyor, dışarıdan ağır araç ehliyetiyle gidiyorsun diye biliyorum. Ağır araç kullanan bayanlar yok gibi bir şey. Olanlar da mobbinge bırakıyordurMetrobüste neden bayan sürücü yok ? tramvaylarda çok sık denk geldim ama metrobüste hiç görmedim .Stresli iş diye mi? sadece merak ettim . veya belki de talip olmuyorlardır .
Ne oldu da insanlar metrobüs yolundan yürüyor?
bende internette gördüm muhtemelen arıza olmuşturNe oldu da insanlar metrobüs yolundan yürüyor?
Çok eski bir fotoğraf. Daha metrobüs yolu kenarındaki bariyerler en düşük seviyede ve 34BZ gibi hat kodu tabelaları varNe oldu da insanlar metrobüs yolundan yürüyor?
Mercedes Benz bile olsa arıza veriyor
Vay be... Eskiden yol yardım yokken böyleymiş. Şimdi hemen yol yardım geliyor. (Ford F-Max)Arıza yapan Mercedes Capacity metrobüsü vatandaşlar ittirirken. Görsel 2010 yılına ait.
Ekli dosyayı görüntüle 86053
Önceden de vardı. İett kendi personelleriyle bakıyordu.Vay be... Eskiden yol yardım yokken böyleymiş. Şimdi hemen yol yardım geliyor. (Ford F-Max)
M7'ye hastane etabı tamamlandıktan sonra iade sistemi getirilmeli bence
uzun hatların tek basım olması zaten avantajımıza olan bir şey, ek olarak neden indirim olsun kiM7'ye hastane etabı tamamlandıktan sonra iade sistemi getirilmeli bence
Aklıma ilk Silivri otobüsü gelir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.