Tema düzenleyici

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durakta beklerken CapaCity’nin motor gürültüsünü duyunca otomatik olarak sinirleniyorum. Böyle gıcık bir ses yok yahu, sanki motora dayak atıyorlar da böğürüyor. 😁 Bazıları çok rahatsız ediyor. Bir de ibretlik olan Conecto ve Citaro da aynı motoru kullanmasına rağmen CapaCity ile aralarında dağlar kadar fark var ses konusunda. Sanırım yerleşimle ilgili. CapaCity’de bunların aksine yatay yerleşim var ya.

Durakta beklerken CapaCity’nin motor gürültüsünü duyunca otomatik olarak sinirleniyorum. Böyle gıcık bir ses yok yahu, sanki motora dayak atıyorlar da böğürüyor. 😁 Bazıları çok rahatsız ediyor. Bir de ibretlik olan Conecto ve Citaro da aynı motoru kullanmasına rağmen CapaCity ile aralarında dağlar kadar fark var ses konusunda. Sanırım yerleşimle ilgili. CapaCity’de bunların aksine yatay yerleşim var ya.
Yürüyen pancar motoru

Yenibosna metrobüs durağında yer alan dar ve ömrünü tamamlamış olan üst geçidi yeniledik ve yeni bir yaya geçidi daha yaparak E-5 üzerindeki yaya geçişini daha kolay ve güvenli hale getirdik.

Gördüğüm en büyük yanlışı söylüyorum: M1A / M9 Yenibosna metro girişi yönünde çok geniş bir merdiven var ama yürüyen merdiven yok. Çift yönlü yürüyen merdiven konulmalıydı.

Geri
Üst Alt