Tema düzenleyici

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler. Köprü yapısı ortaya çıktı mı?
Bence incirli çok kullanışlı olacak metronun 2 çıkışına da hem yaya hem de yürüyen merdiven inşa edilecek, epey kullanışlı olacaktır aktarmalar için, benim kendi görüşüm yenibosna istasyonuna artık metro aktarması var demenin mantıksız olduğu, çünkü metrodan epey uzaklaştı, kuleli çıkışından çıkmanız gerek ama eğer ki beylikdüzü yönüne giden bi araçtaysanız araç sizi 300-400 metre ilerideki kültür üniversitesi çıkışına indirecek.

Mavi olan yeni köprü, batıda kalan yeni yapılan, durak çok uzun, eğer ki o taraftan metroya altarma yapılacaksa kırmızıyla çizdiğim gibi bir rota oluşuyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0526.jpeg
    IMG_0526.jpeg
    464.6 KB · Görüntüleme: 21
Bence incirli çok kullanışlı olacak metronun 2 çıkışına da hem yaya hem de yürüyen merdiven inşa edilecek, epey kullanışlı olacaktır aktarmalar için, benim kendi görüşüm yenibosna istasyonuna artık metro aktarması var demenin mantıksız olduğu, çünkü metrodan epey uzaklaştı, kuleli çıkışından çıkmanız gerek ama eğer ki beylikdüzü yönüne giden bi araçtaysanız araç sizi 300-400 metre ilerideki kültür üniversitesi çıkışına indirecek.

Mavi olan yeni köprü, batıda kalan yeni yapılan, durak çok uzun, eğer ki o taraftan metroya altarma yapılacaksa kırmızıyla çizdiğim gibi bir rota oluşuyor.
Hep yıllarca şunu diyordum. Kültür Üniversitesi, AVM, Adliye neden üvey evlat muamelesi görüyor. öğrenciler veya Alışveriş Merkezi için gelenlere bir durak lazımdı. Özellikle Sefaköy-Yenibosna Metro arası bu kadar uzunken. Yeni durak açarlar ümidindeydim fakat Yenibosna Durağını uzattılar. Metro için çok uzun oldu evet. Dengelemek için yeni metro çıkışı açılması lazım Üniversite AVM taraflarına

Geri
Üst Alt