Tema düzenleyici

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada şunu sormak istiyorum sizlere: Artık tüm istasyonların ve onlara bağlı olan gecitlerin yenilenmesi gerekmiyor mu sizce de? Yenibosna Beşyol ve İncirli gibi?
Bazı yapılar çok eski onlara gerekir. Yıllardır yenibosnanın çok kötü olduğunu dile getirmiştim ve sonunda yenilediler. Cevizlibağ olabilir

Duraklar (Eklenmesi Gerekenler):

Şükrübey (Doğu Köprüsü)
Küçükçekmece (Doğu Tarafına Yeni Köprü)
Florya (Batı Köprüsü)
Zeytinburnu (Yeni Doğu Köprüsü)
Merter (Tamamen)
Cevizlibağ (Tamamen)
Topkapı (Tamamen)
Bayrampaşa (Yeni Batı Köprüsü)
Edirnekapı Garajı/Vatan (Hizmete Açılmalı)
Ayvansaray (T5/Metrobüs Arası Asansör)
Altunizade (Asansör)
Acıbadem (Asansör)
Uzunçayır (Asansör)

Halıcıoğlu - Çağlayan arasına hakim değilim.

Duraklar (Eklenmesi Gerekenler):

Şükrübey (Doğu Köprüsü)
Küçükçekmece (Doğu Tarafına Yeni Köprü)
Florya (Batı Köprüsü)
Zeytinburnu (Yeni Doğu Köprüsü)
Merter (Tamamen)
Cevizlibağ (Tamamen)
Topkapı (Tamamen)
Bayrampaşa (Yeni Batı Köprüsü)
Edirnekapı Garajı/Vatan (Hizmete Açılmalı)
Ayvansaray (T5/Metrobüs Arası Asansör)
Altunizade (Asansör)
Acıbadem (Asansör)
Uzunçayır (Asansör)

Halıcıoğlu - Çağlayan arasına hakim değilim.
Ayvansaray’dan T5’e asansör nasıl yapılacak? Biraz uzaklar.

Karsan Jest Ring mi konsa
olabilir ama kim kullanacak ki ayvansaraydan metrobüs aktarmasını? T5’in durduğu durakların hepsinden (cep otogarı hariç ama cep otogarının ne kadar kullanıldığı da meçhul) metrobüse otobüsle zaten aktarma yapılabiliyor yanılmıyorsam

İncirli köprüsü 17.15'de gittiğimde açılmamıştı arkadaşlar. Sanırım bu gece açılacaktır,
1000017855.jpg
1000017856.jpg
1000017855.jpg
1000017856.jpg
1000017855.jpg
1000017854.jpg
1000017854.jpg
1000017855.jpg
1000017856.jpg
1000017856.jpg
1000017854.jpg
1000017854.jpg

Karsan Jest Ring mi konsa
Bence çok güzel bir fikir. Belki Jest olmasa da başka araçlar da konabilir. Feshane PD otoparkından kalkabilir ve Park et Devam et projesine de entegre olur. Bir de çıkışlardan birine yeni durak yapılması gerekir.

PD2 Feshane PD - Ayvansaray Metrobüs - Edirnekapı (ring)

olabilir ama kim kullanacak ki ayvansaraydan metrobüs aktarmasını? T5’in durduğu durakların hepsinden (cep otogarı hariç ama cep otogarının ne kadar kullanıldığı da meçhul) metrobüse otobüsle zaten aktarma yapılabiliyor yanılmıyorsam
Hocam öyle demeyin ne zaman otogara gitsem (otogar) ağzına kadar dolu oluyor. Ama aklı başında olan bir insan otogardan metrobüse aktarma yapmaz.

Az önce Merter-Cevizlibağ (Beylikdüzü yönü) durakları arasında yola beyaz boyayla bir şey yazılıyordu. Tek taraf trafiğe kapalıydı. Yanlış görmediysem sayı yazılıyordu. Sanki yerde 50 yazan kalıp vardı ve içini boyuyorlardı. Yanlış görmüş olabilirim emin değilim

Aynı yazı edirnekapı'ya gelmeden önceki alt geçitte giriş ve çıkışda da vardı ve 20 yazıyordu. Şoförlere dikkat amaçlı hız kontrolü için yapılıyor olabilir

Screenshot_20250919_062711_Opera.jpg

bir yıldan uzun süren bir çalışma sonrasında incirli istasyonunun yeni üst geçitlerinden ilki açıldı. lâkin projede bu köprü için dört yürüyen merdiven planlanmışken bunların montajı gerçekleşmedi, benim merak ettiğim son anda bunlardan vaz mı geçtiler yoksa ertelendi mi

işaretlediğim yerdeki korkuluğun içeri doğru olma sebebi yürüyen merdivenin yerleştirilmesi gereken oyuk yüzünden

Bu görseldeki APTS Phileas hocam. Bunlar hurdaya ayrılıp parçalandı. Akia olanlar şuan aktif çalışan uzun olan araçlar
Hadi yaa çok benzettim ne kadar benziyor . Güzelmiş bu da görüntüde ; ama demek ki arızalı çıkmış üzüldüm. Çok benziyor yanılttı benide

Hadi yaa çok benzettim ne kadar benziyor . Güzelmiş bu da görüntüde ; ama demek ki arızalı çıkmış üzüldüm. Çok benziyor yanılttı benide
Paylaştığınız görseldeki araçlar olaylı araçlar. İstanbul'a ayak uyduramadılar. Hollandalı olması ve parça bulunamaması sonlarını getirdi.

alıntı:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılında Hollanda'dan 65 milyon euroya aldığı Phileas marka metrobüsler nedeniyle “geç teslim, eksik ekipman ve sürekli arıza” sorunlarıyla karşılaşmış, üretici APTS iflas etmişti."

Geri
Üst Alt