Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar İyi Günler.Telefon Numaralarınızı Kaçak Tapu Proğramları Üzerinden Alıyorlar.Orda Adresiniz Telefonunuz Ada Parsel Kaç Metre Yerinizin Olduğu Yazıyor.Bundan 11 Yıl Önce Sahibinden Satılık Yeriniz Var Benim Haberim Yok Nereden Biliyorsunuz Demiştim.Meğerse Karıştırmışlar.Öyle Haberim Oldu

Yukarı Haçil'e Yazık Ettiler.Ellerine Yüzlerine Bulaştırdılar.Yıllardır Yatırımcıları Mağdur Ettiler.Hiçbirşey Yapmadıkları Yerden En Yüksekten VERGİSİNİ Almasını Biliyorlar.Zamanında Mustafa Ak Döneminde Karakaya Aleminyumcular Sanayi Sitesi Yukarı Haçil Emsal 2 SANAYİ VE TİCARET Diye Plan Hazırlandı. Tam Çıkacakken 250 kişiye İtiraz Ettirip Planı İptal Ettirdiler.

Arkadaşlar bunları konuşmak için daha çok erken. Henüz plan detayları dahi çıkmadı. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Bu adamlar korku pompalayıp yer toplama derdinde gibi.
Proje plan falan komik :)
Yukarı Haçil'e Yazık Ettiler.Ellerine Yüzlerine Bulaştırdılar.Yıllardır Yatırımcıları Mağdur Ettiler.Hiçbirşey Yapmadıkları Yerden En Yüksekten VERGİSİNİ Almasını Biliyorlar.Zamanında Mustafa Ak Döneminde Karakaya Aleminyumcular Sanayi Sitesi Yukarı Haçil Emsal 2 SANAYİ VE TİCARET Diye Plan Hazırlandı. Tam Çıkacakken 250 kişiye İtiraz Ettirip Planı İptal Ettirdiler.
Şimdi de belediye işbirliği ile entrika çevriliyor.

Bu Plan Hazırlanmadan Önce Md Yusuf Bey ve İmar Md.ile 3,5 Saat Konuştuştum. Mağduriyetleri Anlattım.Ankara ve Keçiören'in En Güzel Yeri Zemin Sağlam Yüksek Ankara Manzaralı Doğu Güney Batı Cepheli Üstten Havaalanı Yolu Alt Kısmından Çevre Yol Geçen ALTIN Yeri Siz Hep Hata Oldu Yanlış Oldu Eksik Oldu İtiraz Oldu Şikayet Oldu Mahkemelik Oldu Diye Diye Hem On Yıllar Geçti Hemde ÇÖPE Çevirdiniz YAZIK GÜNAH Değil mi Dedim Hiçbirşey Diyemediler. Köyler Şehir Oldu Heryer Başını Aldı Gitti.Buralar Halen Boş. Çankaya'ya Yenimahalle'ye Ümitköy'e Çayyolu'na Çakırlar'a Saray'a Pursaklar'a Mamak ve Diğerlerine Bakın Örnek Alın Dedim.Ama Boş.Umurlarında Bile Değil.Keçiören Belediyesi İmar Şb.Planlama ve Harita Kısımları Malesef Hiç ÇALIŞMADILAR.Keşke Başka Yere Bağlı Olsaydı.Şimdiye ŞEHİR Olurdu.Bunlarıda Konuşmak Zorunda Kalmazdık

Arkadaşlar Ben Mersindeyim. Yıllardır Takip Ediyorum.Tabi Sonuç Yok.Defalarca Belediyeye Gittim Yazılar Yazdım.Aradım.
BENİM HATAM Tek Başıma YAPMAM.Birlik Beraberlik Olmadan MALESEF OLMUYOR Daha Önce Bu Sayfa Vardı Sonra İptal Oldu.
Keçiören Encümenin Onaylayıp Ankara Büyükşehir'e Gönderdiği Planı Görmek Lazım.
Bu Planda 4/4 lük Değil Yine Mağduriyetler Hatalar Eksikler İtirazlar Şikayetler Olur. Olacakta.Yusuf Beyde Kabul Etti
Keşke Bunu İmardan Sorum Bşk Yrd.Bayram Beye ve Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mesut Beye Anlatabilseydim. İnanıyorum İnanmak İstiyorum Mesut Bey Düzeltir.Haberi Yok Yada Eksik Bilgi Veriliyor Kendisine.İlk Seçildiği Zaman Canlı Yayında Bu Bögede Belediyenin Bilerek veya Bilmiyerek Yanlışlar Yaptığını Bunları Düzelteceklerini Mağduriyetleri Gidereceklerini Açık Açık Söylemişti.Kendisi
İle Görüşemedim.Olmadı.
İmar Md Zeki Çevik Vardı Oda Zaten Yıllardır Orada.
Herşey Geldi Geçti.Çok Zaman Kaybettik.Bundan Sonra Önümüze Neler Yapılacağına Bakmamız Lazım.Akıl Akıldan Üstündür.EL BİRLİĞE İLE ÇOK ŞEYLER YAPILABİLİR DEĞİŞTİRİLEBİLİR TEK ŞEY BELEDİYE BAŞKANI VE İLGİLİLERE YETKİLİLERE ULAŞMAK

Arkadaşlar Ben Mersindeyim. Yıllardır Takip Ediyorum.Tabi Sonuç Yok.Defalarca Belediyeye Gittim Yazılar Yazdım.Aradım.
BENİM HATAM Tek Başıma YAPMAM.Birlik Beraberlik Olmadan MALESEF OLMUYOR Daha Önce Bu Sayfa Vardı Sonra İptal Oldu.
Keçiören Encümenin Onaylayıp Ankara Büyükşehir'e Gönderdiği Planı Görmek Lazım.
Bu Planda 4/4 lük Değil Yine Mağduriyetler Hatalar Eksikler İtirazlar Şikayetler Olur. Olacakta.Yusuf Beyde Kabul Etti
Keşke Bunu İmardan Sorum Bşk Yrd.Bayram Beye ve Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mesut Beye Anlatabilseydim. İnanıyorum İnanmak İstiyorum Mesut Bey Düzeltir.Haberi Yok Yada Eksik Bilgi Veriliyor Kendisine.İlk Seçildiği Zaman Canlı Yayında Bu Bögede Belediyenin Bilerek veya Bilmiyerek Yanlışlar Yaptığını Bunları Düzelteceklerini Mağduriyetleri Gidereceklerini Açık Açık Söylemişti.Kendisi
İle Görüşemedim.Olmadı.
İmar Md Zeki Çevik Vardı Oda Zaten Yıllardır Orada.
Herşey Geldi Geçti.Çok Zaman Kaybettik.Bundan Sonra Önümüze Neler Yapılacağına Bakmamız Lazım.Akıl Akıldan Üstündür.EL BİRLİĞE İLE ÇOK ŞEYLER YAPILABİLİR DEĞİŞTİRİLEBİLİR TEK ŞEY BELEDİYE BAŞKANI VE İLGİLİLERE YETKİLİLERE ULAŞMAK
Tek olduğunu nerden biliyorsun ?

Birlik olmalıyız hakkımız olanı almalıyız.Burda yazan arkadasin birine yuzde 40 teklif etmisler bence yuzde kısmını yukarı cekmeliyiz.Beni kimse aramdı belkide daha ararlar.Dava felan, kimse bu kadar hissedara dava acamaz yukarı hacılın tamamı kac yuz milyon tutar artı insaat masrafı. O yuzde sabırli ve birlik olmalıyız

Önemli olan bir imar planı cizilip ruhsat verilmesi yoksa yine itirazlar, dava sureci olursa kimseye bi faydası olmaz.

Bence bu adamda dikkate alınmalı. Eğer çıkarlarımıza uymazsa tabiki elimizden gelen yapılır. Ama makul teklifler olursa biran önce başlanması güzel değil mi? Bi 20 yıl daha beklemeye gerek var mı

Arayan Aleste İnşaat Bayan Ceren Hanım Sahibi Kerim Bey Harita Mühendisi Yanlış Hatırlamıyorsam Hülya Hanım.Onlar Beni Aramadılar. 34574'de Yeri Olan Arkadaşı Aramışlar Oda Beni Aradı Bu Vesileyle Ben Aradım.Bayan Sorduğum Sorulara Cevap Veremeyince Kerim Beyi Aratayım Dedi Aradı.Anladığım 34574-34576 Yakacık ve Çevre Yoluna Cephe Arsa Sahiplerini Arıyorlar.Sonradan 18 Parsele Çalıştıklarını Söylediler Hatta Yukarı Haçil'in Hepsine Talip Olduklarını Beyan Ettiler.Ama Benim Parsel Yoktu.Ovacık'daki Ofise Görüşmeye Evrak İmzalamaya Çağırıyorlar.15-20 Kişiylede Görüşmüşler. Belediyeden Bilgimi Alıyorsunuz Mesut Başkanı yada İmar Şb ilemi Görüşüyorsunuz Dedim Yok Dedi.2024'de Yusuf Beyle Görüştüğümde Mesut Başkanın 2-3 Tane Büyük Mütahitle Burası İçin Görüştüğünü Söylemişti Onlardan Birimisiniz Dedim Onada Yok Dedi.Şuan Dükkan İstemezse Para Almak İsterse Ne Vereceklerini Sordum Düşük Söyleyince Bunada Kimse Vermez Şimdiden Plan Proje Çıkmadan Kimsede Sözleşme İmzalamaz Dedim. Teklifleri 500 Metreye 100 Metre Dükkan Ancak Bunun Yatırımcıyı Kurtarmayacağını Zarar Edeceğini 20 Milyon 30 Milyonda Verse Yine Zarar.Tabi Görüştüğümüzde Emsal 0,5 Yükseklik 9,5 Metre Olaraktı. Biliniyordu.Şimdi İse Emsal:1 Yükseklik:17,5 Metre Yani 2 Katı Bakalım Ne Olacak.
Hoşuma Gitmeyen Depo Ambar Antrepo Garaj Gibi Terimler.
SANAYİ VE TİCARET OLSAYDI

Çoğuna yüzde 25 vermişler ne 40'ı.

Ben vururum, en azından çocuklarım yer malı. Yüzde 25 ne la mafya mısın

Birlik olmalıyız hakkımız olanı almalıyız.Burda yazan arkadasin birine yuzde 40 teklif etmisler bence yuzde kısmını yukarı cekmeliyiz.Beni kimse aramdı belkide daha ararlar.Dava felan, kimse bu kadar hissedara dava acamaz yukarı hacılın tamamı kac yuz milyon tutar artı insaat masrafı. O yuzde sabırli ve birlik olmalıyız
3 milyar lira bütçe ayrılmış. Rahat alırlar. 22 parsellik bir konu. Bir parsel 60 - 70 milyon etse 1.5 milyara olay biter. O kadar da maliyete gitse al sana 3 milyar.

Zaten öyle olmasa plan bitip ruhsat verilirse herkes kafasına göre biriyle anlaşıp geçebilir adam kendi kendine çalıp oynuyo olur, e adam neye güveniyoda bu kadar emin konuşuyo
İzale-i şuyu açma hakkına.
Hangi parselde hissesi varsa dava açar.
Kafaya koyarsa 15 bin liradan 50 metrekare yer alır tamam.

Bence belediyeye istedigi planı cizdirmis.Burda kalan eski plana göre okul cami vs arsalar icin iyi bir teklif yapmıs olabilir.Yada rant dönüyor bilmiyorum ama burdaki arsa sahiplerinin yuzde 70 80 ile anlasmak zorunda yoksa davayla felan bir yere gidemez.Benim tahminim en az 50 ada var.Her biri ortalama 15000 metre.Rayic bedelinde de dunya tutar. Arsa sahiplerinin hepsini toplamadan anlasma yapmak istiyor tek tek Istedigi rakamlara. Bunun icinde her seyi kullaniyor.Cogunluguyla anlasma yapiyim diye.

Bence belediyeye istedigi planı cizdirmis.Burda kalan eski plana göre okul cami vs arsalar icin iyi bir teklif yapmıs olabilir.Yada rant dönüyor bilmiyorum ama burdaki arsa sahiplerinin yuzde 70 80 ile anlasmak zorunda yoksa davayla felan bir yere gidemez.Benim tahminim en az 50 ada var.Her biri ortalama 15000 metre.Rayic bedelinde de dunya tutar. Arsa sahiplerinin hepsini toplamadan anlasma yapmak istiyor tek tek Istedigi rakamlara. Bunun icinde her seyi kullaniyor.Cogunluguyla anlasma yapiyim diye.
22 Adalık bir proje.
Çok rahat alırlar.

15 dönüm olsun. Ne tutar ki.
2 milyar lira bile etmiyor.
2 milyar lira artık çok para değil.
Gamador 7.5 milyara tek arsa aldı.

Geri
Üst Alt