Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belediyenin iptal edilen planlarida dahil olmak üzere şuanda yapilan imar planida aynı şirket tarafından yapılıyor.Planciyla belediye arasında ki ilişkileri araştırılmasını isteyelim.Duyduguma göre planci belediyeden ayrılmış biri.Nihayetinde planci belediye ve yeni kurulan şirket üçlüsünün illiyet bağları araştırılmalı. Ben bu mihval de yazıyorum.

Turgut Altınok 1200 binaya kentsel dönüşüm yapacakken ortalığı ayağa kaldıran şerefsizler niye şimdi sus pus.
O odalar plancılar, belediyeden maaş alıp iş alıyorlar şimdi.

Vatandaşa iyi kazık soktular.

Belediyenin iptal edilen planlarida dahil olmak üzere şuanda yapilan imar planida aynı şirket tarafından yapılıyor.Planciyla belediye arasında ki ilişkileri araştırılmasını isteyelim.Duyduguma göre planci belediyeden ayrılmış biri.Nihayetinde planci belediye ve yeni kurulan şirket üçlüsünün illiyet bağları araştırılmalı. Ben bu mihval de yazıyorum.
o zaman bu adam olabilir planı hazırlayan. Kendini tanıtırken mimar olduğunu daha önce parselasyon çalışmaları yaptığını bu konunun pratiğinide teoriğinide bildiğini vs.. baya anlatmıştı. Yada doğrudan kendi adı yoktur ama çizen kendisidir.

Çok Güzel ALTIN Gibi Aransa Bulunamayacak Ankara ve Keçiören'in Merkezindeki YUKARI HAÇİL'in Neden Bu Hale Getirildiğinin Önceki Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok'a İmardan Sorumlu Merih Karayol'a İmar Müdüresi Filiz Sümer'e ve Şuanki Belediye Başkanı Sayın Mesut Özarslan'a İmardan Sorumlu Bşk.Yrd Bayram Beye İmar Md.Zeki Çevik'e İmar Şb'de Planlama ve Harita Kısmında Görevli Yetkili Mühendislere Ayrıca Hem Keçiören Hemde ABB'si Encümen Üyelerine Sorulmalı Sonucu Yatırımcılara Duyurulmalıdır.NEDEN ALTIN YERİ ÇÖPE ÇEVİRDİNİZ?NEDEN ATIL ÇUKUR ÇÖP?NEDEN YILLARDIR BOŞ?NEDEN PLAN PROJE YAPILMADI?NEDEN HİZMET ÇALIŞMA GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPILMADI?NEDEN HİÇBİRŞEY YAPILAYAN YERDEN BU KADAR YÜKSEK EMLAK VERGİLERİ ALINDI ALINMAYADA DEVAM EDİYOR?

Çok Güzel ALTIN Gibi Aransa Bulunamayacak Ankara ve Keçiören'in Merkezindeki YUKARI HAÇİL'in Neden Bu Hale Getirildiğinin Önceki Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok'a İmardan Sorumlu Merih Karayol'a İmar Müdüresi Filiz Sümer'e ve Şuanki Belediye Başkanı Sayın Mesut Özarslan'a İmardan Sorumlu Bşk.Yrd Bayram Beye İmar Md.Zeki Çevik'e İmar Şb'de Planlama ve Harita Kısmında Görevli Yetkili Mühendislere Ayrıca Hem Keçiören Hemde ABB'si Encümen Üyelerine Sorulmalı Sonucu Yatırımcılara Duyurulmalıdır.NEDEN ALTIN YERİ ÇÖPE ÇEVİRDİNİZ?NEDEN ATIL ÇUKUR ÇÖP?NEDEN YILLARDIR BOŞ?NEDEN PLAN PROJE YAPILMADI?NEDEN HİZMET ÇALIŞMA GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPILMADI?NEDEN HİÇBİRŞEY YAPILAYAN YERDEN BU KADAR YÜKSEK EMLAK VERGİLERİ ALINDI ALINMAYADA DEVAM EDİYOR?
Dayı şuan sitayiş dönemini geçtik sitem etmenin dönemi değil harekete geçmenin zamanı

Mesele biraz biraz anlaşıldı gibi. Bu adamlar denk getirdikleri adalardan irili ufaklı hisse sahibi oldu. Şimdi de 2 yıl içinde kendi adalarından hisse alanların bilgilerine ulaşıp İzale-i şuyu davası ile milletin malına çökecekler. Yapılan her ne kadar adi bi tutum olsa da hukuk yönünden yapılacak pek bişey yok. Tapuda gösterilen rakama alacaklar. Her zaman söyledik hisseli tapularda 3 kuruş tapu harcından kaçılmaz diye.. Bu durumda olan arkadaşlar var ise, Bundan kaçınmanın tek yolu var. Pazartesi günü arsayı bir tanıdığının üzerine verecek, satış rakamını da metresi 10.000 e tekabül edecek şekilde gösterecek. Çıkan tapu harcını ödeyecek, ayrıca kendi aldığında gösterdiği tapu satış bedeli ile şimdiki satıştaki rakam arasında ciddi bir kar marjı görüneceği için devlete bunun da vergisini ödeyecek. Bu adamların hisse sahibi olduğu adalarda hisse sahibi olanlar Arsasını aldığı günden bu güne kadar 2 sene geçmemiş bütün arkadaşlar bu gerçekle malesef yüzleşecek.

Arsasını aldığı gün üzerinden 2 yıl geçmiş olanlar için bir tehlike yok.

Ben birde bağış diye satılırsa birsey olmaz diye duymuştum yani bir tanıdığınıza bağış gibi gösterilebilir emin değilim nasıl oluyor. Bir avukata danışıp bu yolu da deneyebilir siniz. Ben alalım 5 yol olmuştu anladığım kadarıyla benım yapmam gereken birsey yok.

Bu isle uğraşan harita mühendisi arkadaşlara danıştim. İzale davası açarlar ama ekspertiz raporuyla kamu istimlaklari emsal alınarak fiyat belirlenir dedi. Yani 4 lira5 lira fiyatlarını sunamazlar. Bence biraz korku pompalayip mal almak isteyebilirler.

Geri
Üst Alt