Direk sordum yok çekti bana tanımıyorum falan dedi hikaye tamamen belediyeyle ortak hareket ediyo o yüzden böyle emin yürüyoBelediye ile bu şirket anlaşmalı.
Alın size Mesut
Direk sordum yok çekti bana tanımıyorum falan dedi hikaye tamamen belediyeyle ortak hareket ediyo o yüzden böyle emin yürüyoBelediye ile bu şirket anlaşmalı.
Alın size Mesut
Belediye ile ortak değilse OVACIK'ta en yüksek binadan beni assınlarDirek sordum yok çekti bana tanımıyorum falan dedi hikaye tamamen belediyeyle ortak hareket ediyo o yüzden böyle emin yürüyo
Adamlar o fiyata alıyor. İşine gelirse. Davada o fiyatı da bulamazsın demeleri gösteriyor ki işi bitirmişler.3.5 4 den kim mal satıyo ben anlamıyorum arkadaş
Tapuda Satışta İstediğiniz Rakamı VerebilirsinizKök tapu olunca ne oluyor orayı anlamadım
hangi yıl almıştınızSiz Kaça Alıyorsunuz Dedim Yaptığımız Araştırmada 5500-6000 Arası Demişlerdi.Bu Fiyata Hiçkimse Vermez Dedim.
34574'de Arkadaşa 8000
34528'deki Arkadaşa 7000 Demişler.34574 ve 34576'da Yeri Olan Başka Biride Muhatap Olmaya Konuşmaya Bile Gerek Yok Diye Kapatmış.
Bunlar Çok KOMİK RAKAMLAR.
Ben Aldığımdan Bu Yana Altın 110 Kat Artmış Dolar 80 Kat. Hani Arsa Yatırımdı.YUKARI HAÇİL Artması bir yana Zarar Etmiş.
Normal 4 Daire Parası Vermişken Şuan Bir Dairenin Üçte Birini Alamıyorum.BU NASIL YATIRIM.KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR KONUSUNDA MALESEF ÇOK ÇOK ÇOK BAŞARISIZ VEDE TEMBEL.
Ben Yukarı Haçil'i Aldığımda ÇAKIRLAR YOKTU TARLA VASIFLIYDI İMAR GEÇTİ ŞİMDİ MODERN ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNDE.YAKACIK'A BAKSINLAR UTANSINLAR.
Arkadaşlar Benim Anlamadığım 3,5-4 Rakamını Neye Göre Veriyorlar.Birde Burası 2 Yıldan Önce mi Alınmış.Beledye Raiç ve Tapuda Satış Rakamları Neler?Adamlar o fiyata alıyor. İşine gelirse. Davada o fiyatı da bulamazsın demeleri gösteriyor ki işi bitirmişler.
Kafasına göre veriyor tabi.Arkadaşlar Benim Anlamadığım 3,5-4 Rakamını Neye Göre Veriyorlar.Birde Burası 2 Yıldan Önce mi Alınmış.Beledye Raiç ve Tapuda Satış Rakamları Neler?
ZATEN HENÜZ BUNLARI KONUŞMAK İÇİNDE ERKEN GÖRÜŞÜNDEYİM.TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'NIN MERKEZ VE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İLÇESİNDE BULUNMAZ MÜKEMMEL ALTIN GİBİ YERLERE EĞERKİ BU RAKAMLARI VERİYORLAR YADA KONUŞULIYORSA YAZIKLAR OLSUN.BELEDİYE İMAR ŞUBE BU İŞİ BIRAKSIN.YAPMASIN. BİLEN YAPAN ANLAYANLAR GELSİN LÜTFEN.
Cimer'e net bir şikayet yazdım.Keçiören belediyesine de yakında bi operasyon çekerler
Attım ben.Cimere şikayet dilekçesi olusturulursa buraya atılsın hepimiz gönderelim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.