Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni aramadılar. Blz aradık.
Metrekaresini 3500 ile 4500 liradan alıyorlarmış. Parsele göre. Kafa parsellere 4500 lira.
10 bin lira dedim. Davada 4500'i de bulamazsın yanıtı gelince kapattım.

Hisse Tapulu Arsalarda Yanlış Bilmoryorsam İzale-i Şuyu Davası 2 Yıl İçinde Açılabilir.O Zamanda Açan Kişi Ya Gerçek Değerini Yada Tapuda Gösterdiğiniz Bedel Üzerinden Talepte Bulunuyor. Bunu Ovacıkta Gördük.Ama Alan Kişi Gerçek Değeri Üzerinden Bile Fazla Ödeme Yaptı.Onun İçin Belediye Rayiç Bedeli Değil Tapudaki Satış Bedeli Gerçek Olarak Göstermek Gerekir. Ancak Alıcılar Çoğunlukla Yüksek Alım Satım Vergisi Vermemek İçin Belediye Raiç Bedelinin Biraz Üstünde Gösteriyor.Buda Tabiki Sıkıntı Oluyor.Alım Tarihinden İtibaren 5 Yıl Geçincede Kök Tapu Oluyor.Yukarı Haçil'in Çoğunluğu Kök Tapuludur.

Siz Kaça Alıyorsunuz Dedim Yaptığımız Araştırmada 5500-6000 Arası Demişlerdi.Bu Fiyata Hiçkimse Vermez Dedim.
34574'de Arkadaşa 8000
34528'deki Arkadaşa 7000 Demişler.34574 ve 34576'da Yeri Olan Başka Biride Muhatap Olmaya Konuşmaya Bile Gerek Yok Diye Kapatmış.
Bunlar Çok KOMİK RAKAMLAR.
Ben Aldığımdan Bu Yana Altın 110 Kat Artmış Dolar 80 Kat. Hani Arsa Yatırımdı.YUKARI HAÇİL Artması bir yana Zarar Etmiş.
Normal 4 Daire Parası Vermişken Şuan Bir Dairenin Üçte Birini Alamıyorum.BU NASIL YATIRIM.KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR KONUSUNDA MALESEF ÇOK ÇOK ÇOK BAŞARISIZ VEDE TEMBEL.
Ben Yukarı Haçil'i Aldığımda ÇAKIRLAR YOKTU TARLA VASIFLIYDI İMAR GEÇTİ ŞİMDİ MODERN ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNDE.YAKACIK'A BAKSINLAR UTANSINLAR.

Siz Kaça Alıyorsunuz Dedim Yaptığımız Araştırmada 5500-6000 Arası Demişlerdi.Bu Fiyata Hiçkimse Vermez Dedim.
34574'de Arkadaşa 8000
34528'deki Arkadaşa 7000 Demişler.34574 ve 34576'da Yeri Olan Başka Biride Muhatap Olmaya Konuşmaya Bile Gerek Yok Diye Kapatmış.
Bunlar Çok KOMİK RAKAMLAR.
Ben Aldığımdan Bu Yana Altın 110 Kat Artmış Dolar 80 Kat. Hani Arsa Yatırımdı.YUKARI HAÇİL Artması bir yana Zarar Etmiş.
Normal 4 Daire Parası Vermişken Şuan Bir Dairenin Üçte Birini Alamıyorum.BU NASIL YATIRIM.KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR KONUSUNDA MALESEF ÇOK ÇOK ÇOK BAŞARISIZ VEDE TEMBEL.
Ben Yukarı Haçil'i Aldığımda ÇAKIRLAR YOKTU TARLA VASIFLIYDI İMAR GEÇTİ ŞİMDİ MODERN ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNDE.YAKACIK'A BAKSINLAR UTANSINLAR.
hangi yıl almıştınız
2004 yılında bizimde böyle bir yer almışlığımız var

Adamlar o fiyata alıyor. İşine gelirse. Davada o fiyatı da bulamazsın demeleri gösteriyor ki işi bitirmişler.
Arkadaşlar Benim Anlamadığım 3,5-4 Rakamını Neye Göre Veriyorlar.Birde Burası 2 Yıldan Önce mi Alınmış.Beledye Raiç ve Tapuda Satış Rakamları Neler?
ZATEN HENÜZ BUNLARI KONUŞMAK İÇİNDE ERKEN GÖRÜŞÜNDEYİM.TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'NIN MERKEZ VE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İLÇESİNDE BULUNMAZ MÜKEMMEL ALTIN GİBİ YERLERE EĞERKİ BU RAKAMLARI VERİYORLAR YADA KONUŞULIYORSA YAZIKLAR OLSUN.BELEDİYE İMAR ŞUBE BU İŞİ BIRAKSIN.YAPMASIN. BİLEN YAPAN ANLAYANLAR GELSİN LÜTFEN.

Arkadaşlar Benim Anlamadığım 3,5-4 Rakamını Neye Göre Veriyorlar.Birde Burası 2 Yıldan Önce mi Alınmış.Beledye Raiç ve Tapuda Satış Rakamları Neler?
ZATEN HENÜZ BUNLARI KONUŞMAK İÇİNDE ERKEN GÖRÜŞÜNDEYİM.TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'NIN MERKEZ VE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İLÇESİNDE BULUNMAZ MÜKEMMEL ALTIN GİBİ YERLERE EĞERKİ BU RAKAMLARI VERİYORLAR YADA KONUŞULIYORSA YAZIKLAR OLSUN.BELEDİYE İMAR ŞUBE BU İŞİ BIRAKSIN.YAPMASIN. BİLEN YAPAN ANLAYANLAR GELSİN LÜTFEN.
Kafasına göre veriyor tabi.
15 bin liradan mı alsın, ucuza alacak.

İyi çalışmalar diliyorum.

Ankara İli Keçiören İlçesi Ovacık Üst haçılda 34556 Ada 1 Parsel, 34574 Ada 1 Parsel ve 34572 Ada 1 Parselde hisse sahibiyim. Üst haçılda imar durumu konuttan sanayi imarına çevrilmek üzere İlçe belediyesi meclisinde onaylanıp Ankara Büyükşehir Belediyesine gönderildi.
Son 1 ayda yeni kurulan bir inşaat şirketi, Üst haçılda hissesi olanları tek tek arayarak proje sunumlarına davet ediyor. Telefonla arayarak üstü kapalı şekilde tehdit ediyorlar. Bütün bölgeyi kendilerinin yapacağını ve hissemizi düşük fiyattan alacaklarını, aksi takdirde İzale-i şuyu davası açacaklarını ve çok daha uygun fiyat satın alacaklarını söylüyorlar. Bizlerin iletişim bilgisini hangi yoldan alıyorlar. Keçiören Belediyesinin bu işte rolü nedir ? Bir anlaşma bir ortaklık söz konusu mu ?
Belediyenin bu işte kazancı nedir ?
İnşaat şirketi, imar planını kendilerinin yaptığını söylüyor. Belediye, imar planını kimlere yaptırıyor ? Şahsi bir şirket ne sıfatla belediyeye emir verebiliyor ?

Bu konuların detaylı şekilde araştırılmasını ve varsa bu anlaşmalı rant olayının su yüzüne çıkarılmasını istiyorum. Bizler vatandaş olarak neden arsalarımızı zorla satmak zorunda bırakılıyoruz ?

İmarla alakalı ben şikayet dilekçesi yazmıştım.Hizmet almayan yere en üstten emlak vergisi ödediğimi belirttim.Donus yazısı belediyeden imarin yapıldığı 2 ekimde ABB ye gönderildiği oldu.

Cimere şikayet dilekçesi olusturulursa buraya atılsın hepimiz gönderelim.

Belediye, Yukarı haçılı kimlere peşkeş çekti ?????
Bunun için mi oy verdik ?????

Geri
Üst Alt