Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Telefonda 100 metrekarelik dükkan dediler.Siz aynı bilgiyimi aldınız. Bu arada ilk burda konuşulan 0.5 emsal 9.5.metre yükseklikle proje yapmışlar.
Evet bize de 100m dükkan dediler, ilk başta 0.5emsalmiş 1'e yükseltmişler. Max yükseklik 17.5m ama biz 9.5 m yapcaz yeterli o dükkanlar için diyo

B izde şans yok
E n kötü yerden almışız
K eşke batı taraftan yatırım yapsaydık
E lalem tarla aldı, şimdi evleri oldu
R anta yakalandık geçmiş olsun

Belediye diyor kı "Bizim bilgimizin dışında bir olay"

Ulan beni yiyemezsin. Siz giderken ben eve geldim soyundum bile.
Bu kadar insanın bilgisini belediyeden aldın. Yarın bir gün ada parsel birleştirmesini yapacaklar. Belki de kendi adamları. Belki dediğime bakmayın. Son 2 yılda Ankara ve Keçiören ihalelerini kimin oğlu almış bir bakın. Neden parti değiştirmiş bir düşünün. Konuşacak çok şey var da gerek yok.

Şeytanın avukatlığını yapıp senaryo yazalım. Belediye demiş olabilir mi ki ?
Acabaaaaaaaaaaa.

Burayı biz yiyelim. Odalar plancılar belediyeler zaten bizden. İmarı sanayi yapalım. Tüm itirazları red edelim. Ön tarafa bi BENZİNLİK bi de yanına AVM koyalım. Tam çevreyolunun ağzına. Parselleri sağa doğru itekleyelim. Tüm parselleri komple bir kişi alsın. Biz de buna kılıf hazırlayalım. Alan kişi de bize yüzde 20 pay versin. Vatandaşın elinden arsaları ucuza toplasın. Olmadı ihale ile toplasın. Kazan kazan yapalım demiş midir

Acabaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Sadece senaryo
Tam olarak öyle. 200 dükkan yapacam diyo tüm haçılın adalarını birleştircemmdiyo. Tüm haçıla kaç bin tane dükkan sığar. Benim yorumum kendisi bişey demedi ama o 200 dükkan yapacam dediği biz hissedarlara, oda mk265e yakın olan patika yolun üstü, yolun altına yani 34576.... 582 vs o adaların bulunduğu yerede sizin dediğiniz gibi neler uapılacak neler Allah bilir

Bana %25 de demedi %45 ama ben davayla şunla bunla uğraşcam sizin adınıza o yüzden %40 olacak anlaşma diyo

Ben sadece dinledim itiraz etmedim. O yuzden kendi kendine yuzde verdi.

Yeni emlak satışlarında rayiç bedel degil emsal bedeller alınıyor.Emsal bedellerde spk onaylı emlak tespiti yapan kurumlardan alınıyor. Aklınca tehdit etmiş oluyor.Bu yeni kurulan şirketin hissedarlari cok iyi araştırılmalı.Secilmis belediye yetkilileri bürokratlar ve planci ile irtibatlı olup olmadıkları belirlenmeli. Bu konuda biz hissedarlarin hukuki haklarını samimi hissedarlarla birlikte korumamız gerekir.

Evet ortak hareket edip fikir alışverişinde bulunmalıyız ona göre hareket etmeliyiz en başta söylediğim gibi mevzu derin bireysel durumda lokma oluruz

Tam olarak öyle. 200 dükkan yapacam diyo tüm haçılın adalarını birleştircemmdiyo. Tüm haçıla kaç bin tane dükkan sığar. Benim yorumum kendisi bişey demedi ama o 200 dükkan yapacam dediği biz hissedarlara, oda mk265e yakın olan patika yolun üstü, yolun altına yani 34576.... 582 vs o adaların bulunduğu yerede sizin dediğiniz gibi neler uapılacak neler Allah bilir
Maketini yapar aynen

Yeni emlak satışlarında rayiç bedel degil emsal bedeller alınıyor.Emsal bedellerde spk onaylı emlak tespiti yapan kurumlardan alınıyor. Aklınca tehdit etmiş oluyor.Bu yeni kurulan şirketin hissedarlari cok iyi araştırılmalı.Secilmis belediye yetkilileri bürokratlar ve planci ile irtibatlı olup olmadıkları belirlenmeli. Bu konuda biz hissedarlarin hukuki haklarını samimi hissedarlarla birlikte korumamız gerekir.
İzale-i şuyu muhammen bedel önemli. Belki metrekaresi 2000 liradan çıkar. 3 bin liradan çıkacağını sanmıyorum. Satış bedelleri düşük. Millet düşük yazıyor. 4 bin lira olsa, yarısından başlar ihale. O da 2000 lira

Arkadaşlar bunları konuşmak için daha çok erken. Henüz plan detayları dahi çıkmadı. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Bu adamlar korku pompalayıp yer toplama derdinde gibi.

Güzel proje falan dediniz o yüzden dedim. Kusura bakmayın.
Ağzımdan öyle bişey çıkmadıda neyse konumuz bu değil, korku politikasıyla önden toplayabildiğini toplayacak dava dönemine kadar elini güçlendirip satın alamadıklarınıda davayla ucuza kapatıp maliyeti düşürecek

Arkadaşlar bunları konuşmak için daha çok erken. Henüz plan detayları dahi çıkmadı. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Bu adamlar korku pompalayıp yer toplama derdinde gibi.
Biz öğrendiklerimizi önden paylaşalımda arkadaşlar ona göre gardını alsın

Geri
Üst Alt