MinimumAşagı hacıl 10 yıl daha dolmaz
MinimumAşagı hacıl 10 yıl daha dolmaz
Ben bu sene dolacak diye bir şey yazmadım10 yılda 3 proje evet de bu sene nasıl birden dolacak onu anlamadım
Başlamadı, Nora RezidansAşağı haçılda opetin yanını bi firma çevirmişti en son başladımı onlar hafriyata
YokAşağı haçılda opetin yanını bi firma çevirmişti en son başladımı onlar hafriyata
Çalıştı çalıştı ranta çalıştı. Firmanın emir eri oldu.YUKARI HAÇİL İçin Sayın Turgut Altınok ve Ekibi Çalışmadığı Gibi Malesef Sayın Mesut Başkan ve Ekibide Çalışmadı.Ancak İmar Şubenin Çoğu Eski Personel.Bir İmar Md Değişti.Oda Çok Eskiden Belli Oradan Olan Yukarı Haçil'i Çok İyi Bilen Zeki Çevik.
Haklısınız boş boş yazmakla olmuyorBelediye Muhatap Olmuyor Yardımcıda Olmuyor.Biz Bilmiyoruz Benimle İlgisi Yok Bekliyenler Var Diyip Telefonu Kapatıyorlar.İmar Md.Neden Ordan Aldınız Benimde Var Başka Başka Yerlerden Aldım Diyor.İmardan Sorumlu Bşk.Yrd ile Hiç GÖRÜŞEMEDİM.
BİRAN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANINA BŞK.VEKİLİNE VEYA ANKARA BÜYÜKŞEHİRE ULAŞMAMIZ LAZIM.YAZMAKLA OLMUYOR OLSA BİNLERCE YAZI YAZDIM UMURLARINDA BİLE DEĞİL.ADAMLAR BİLDİKLERİNİ OKUYORLAR.15-20-30 HATTA 40 YILDIR BEKLEYENLER VAR.HERYER ŞEHİR OLDU.BURALAR BOŞ. BEŞ PARA ETTİRMEDİLER HATTA DAHA KÖTÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİLER.BİRŞEYLER VAR AMA HAYIRLISI.HERŞEYİ GÖREN BİLEN İŞİTEN HESAP SORACAK OLAN ALLAH VAR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.