Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana biraz daha açarmışsınız yukarı hacilı konusunu çünkü daha henüz onaylanmayan imar ve birileri neyin baskısını yapıyor

YUKARI HAÇİL İçin Sayın Turgut Altınok ve Ekibi Çalışmadığı Gibi Malesef Sayın Mesut Başkan ve Ekibide Çalışmadı.Ancak İmar Şubenin Çoğu Eski Personel.Bir İmar Md Değişti.Oda Çok Eskiden Belli Oradan Olan Yukarı Haçil'i Çok İyi Bilen Zeki Çevik.

Doğru OVACIK Çok Bekledi. Onun Sebebi Turgut Altınok Çok Kat Değil Klasik Yani Giriş Üstü 3 Kat Dedi Yıllarca Oyaladı. Sonra Mustafa AK Çok Kata Çevirdi.Birazda Vadikent Dolayısıyla Bekledi.Sonra Tekrar Turgut Altınok ve Ekibi Mütahitlere Yardımcı Olmadı Hatta Yollarını Alt Yapıyı Yapmadı Zorluklar Çıkardı Mütahitler İmardan Sorumlu Bşk Yrd Merih Karayol'u Sonrada İkisini Şikayet Etti.Netice Alamayınca Klasik Mütahitlere Devredip Başka Yerlere Gittiler. Ovacığın Altı SU.Onun İçin FORE KAZIK Olması Yapılırken Mühendislerin Bizzat Kontrol Etmesi Lazım.Yoksa ALLAH GÖSTERMESİN DEPREM ANINDA NE OLACAĞINI DÜŞÜNMEK BİLE KORKUTUCU.
Ayrıca Ovacık Daha Şimdiden Trafik Kitleniyor Sabah ve Akşam Saaatletinde Tamamen Tıkanıyor Acaba Binalar Tamamen Dolduğunda Kalabalıklaştığında Ne Olacak.Mersin Belediyesi Binanın Kendi İçindeki Kapalı ve Açık Otoparkların Dışında Bina Etrafınada Kendisi Tamamen Otopark Yapıyor.Gelsin Yapılanları Yolları Görsünler

YUKARI HAÇİL İçin Sayın Turgut Altınok ve Ekibi Çalışmadığı Gibi Malesef Sayın Mesut Başkan ve Ekibide Çalışmadı.Ancak İmar Şubenin Çoğu Eski Personel.Bir İmar Md Değişti.Oda Çok Eskiden Belli Oradan Olan Yukarı Haçil'i Çok İyi Bilen Zeki Çevik.
Çalıştı çalıştı ranta çalıştı. Firmanın emir eri oldu.

Öğlenden Akşama Kadar Pazar Gezdiler.Akşam Boş Sokakları Boş Parkları Gezerek Gece Yarısı Fotoğraf Çektirip Bu Günkü Mesaiyimizi Bitirdik Plan Projelerimizi Yaptık Diye Mesaj Attılar.Bu mu Belediyecilk?Bu mu Hizmet?Bu mu Çalışma?Bu mu Plan Proje?
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPIN DEDİKLERİNDEN ANLADIKLARI BUMU?
KEÇİÖREN İMAR ŞUBEDE BİR SIKINTI VAR.KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MESUT ÖZARSLAN BEYİN BİZZAT KONUYA EL ATMASI İLGİLENMESİ GEREĞİNİ YAPMASI LAZIM.BİRAN ÖNCE

Bu Sayfadaki Üye Sayısı Az. Diğerinde Çoktu Yazılar 1000 Sayfayı Geçmişti.Bölgenin Tamamından Kurumlardan Bilgi Alınabiliyordu.Keşke Hepsini Kayıt Etseydik.
Dün Bir Emlakçı İle Görüştük Yukarı Haçilde Kendisinin 10 Dönüm Yeri Varmış.Rakamları Çok Komik Buldu.Böyle Birşey Mümkün Değil Dedi.
Emlak İşini Bırakan Bir Abimizde Birşeyler Duyuyorum Belediye Çalışanlarınında Konuşmaları Tavırları Hiç Hoş ve Hayra Alamet Değil Dedi.
Doğru Planlama Şubeye Gittiğimde Oradaki 2 Bayan Mühendisi Tavır ve Konuşmaları Hoşuma Gitmemiş Sorumlu Mühendisi Yusuf Kömürcü Bey Onlara Kızmıştı

Konu sahibi
Çok kiși burayı dısardan takip ediyor. Benim tavsiyem üye olun sizde bildiginizi paylasın.

Ne yapmamız gerekiyor ben gıtdiğimde hiç bir şey öğrenemiyorum

Belediye Muhatap Olmuyor Yardımcıda Olmuyor.Biz Bilmiyoruz Benimle İlgisi Yok Bekliyenler Var Diyip Telefonu Kapatıyorlar.İmar Md.Neden Ordan Aldınız Benimde Var Başka Başka Yerlerden Aldım Diyor.İmardan Sorumlu Bşk.Yrd ile Hiç GÖRÜŞEMEDİM.
BİRAN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANINA BŞK.VEKİLİNE VEYA ANKARA BÜYÜKŞEHİRE ULAŞMAMIZ LAZIM.YAZMAKLA OLMUYOR OLSA BİNLERCE YAZI YAZDIM UMURLARINDA BİLE DEĞİL.ADAMLAR BİLDİKLERİNİ OKUYORLAR.15-20-30 HATTA 40 YILDIR BEKLEYENLER VAR.HERYER ŞEHİR OLDU.BURALAR BOŞ. BEŞ PARA ETTİRMEDİLER HATTA DAHA KÖTÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİLER.BİRŞEYLER VAR AMA HAYIRLISI.HERŞEYİ GÖREN BİLEN İŞİTEN HESAP SORACAK OLAN ALLAH VAR

Belediye Muhatap Olmuyor Yardımcıda Olmuyor.Biz Bilmiyoruz Benimle İlgisi Yok Bekliyenler Var Diyip Telefonu Kapatıyorlar.İmar Md.Neden Ordan Aldınız Benimde Var Başka Başka Yerlerden Aldım Diyor.İmardan Sorumlu Bşk.Yrd ile Hiç GÖRÜŞEMEDİM.
BİRAN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANINA BŞK.VEKİLİNE VEYA ANKARA BÜYÜKŞEHİRE ULAŞMAMIZ LAZIM.YAZMAKLA OLMUYOR OLSA BİNLERCE YAZI YAZDIM UMURLARINDA BİLE DEĞİL.ADAMLAR BİLDİKLERİNİ OKUYORLAR.15-20-30 HATTA 40 YILDIR BEKLEYENLER VAR.HERYER ŞEHİR OLDU.BURALAR BOŞ. BEŞ PARA ETTİRMEDİLER HATTA DAHA KÖTÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİLER.BİRŞEYLER VAR AMA HAYIRLISI.HERŞEYİ GÖREN BİLEN İŞİTEN HESAP SORACAK OLAN ALLAH VAR
Haklısınız boş boş yazmakla olmuyor

Geri
Üst Alt