Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesin sayımı.Bizim parsel 120 kişi imis.O yuzden az bile geldi. Hayirlisi bakalim. Dava açmak kolay degil bence de.Isimizi yine zora sokmasınlar Bu kadar yıldır bekliyoruz bi de bunlarla uğraşmayalım.

Zaten o minvalde konuşmuştu, 2 sene parselizasyon (imzasını aldığı hissedarlardan alacağı dilekçelerle başvuru neticesinde kendi kafasına göre yapacağı), 3 sene kadar dava, 2 senede inşaat

Bu arada mesela parsel 20 dönüm. 19.999 m2 si 1 kişinin. 1 m2 başka birinin. O 1 m2'si olan kişi ortaklığı giderme davası açabilir

Adamla görüşmeye gittim tüm duyduklarımıda aktardım diye niye böyle yaftalandım anlamadımda çokta önemi yok milleti uyandırdım önden en azından amacımda buydu

Bu sayfada mesajları okuyan varsa daha iyi bence. En azindan niyetimizi anlamış olur. Bu arada yine böyle dava açıp arsa almaya çalışan biriyle konuştum. Bütün davalarını geri çekiyor. Bilirkişiler hiçte istediği fiyatı belirlemiyor aksine yüksek fiyat belirliyor.

Sizin aktarımlariniz cok faydalı aynı şeyleri ben telefonda dinledim niye üstünüze alındınız ki. Sizi kastetmemistir.

Süreyi böylemi anlattı.20 yıl beklemişim biraz daha beklerim. Onları beklemem ama.

Bu sayfada mesajları okuyan varsa daha iyi bence. En azindan niyetimizi anlamış olur. Bu arada yine böyle dava açıp arsa almaya çalışan biriyle konuştum. Bütün davalarını geri çekiyor. Bilirkişiler hiçte istediği fiyatı belirlemiyor aksine yüksek fiyat belirliyor.
Eğer bu kişi bu kadar organize hareket edecekse ve iş o haddeye gelirse bilirkişiyide alır, bilirkişi namuslu bi adamsa eğer bu söylediğiniz sevindirici

İlan girin, 15 bin ve üstü yazın. Bilirkişi ne bilsin üst haçılı. İlanlara bakacak, ortalama fiyat girecek. 15 binden, 18 binden ilan girin.

Geri
Üst Alt