Net bilgi vermiyorlar... İçerik vermiyorlar. Müdür yardımcısı, Çarşamba görüşülecek onaylanacak dedi.Kapalı kapı bağlantılarım yok fakat ticari olacak şeklinde bilgi aldım. Net bilgi almak çok mümkün değil. Ben sanayi parseli olması durumunda sürecin daha da içinden çıkılamaz bi hal alacağını düşünerek müstakil ticari parseli yapılacağını düşünüyorum
Bu konum Ankara'da merkeze yakın başka hiçbir yerde yok. Kahramankazan buraya gelir...En azından ATB iş merkezi şeklinde bi plan oluşturmak çok zor olmamalı. Bir yanı otoban, bir yanı Anadolu bulvarı, diğer yanı havalimanı yolu… Ticaret anlamında bulunmaz bi konum..
Soru sorunca geçiştirmeleri komik.Bunların sanayi dediği dönüp dolaşıp oto sanayiye bağlanacak inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.