Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ostim ve Şaşmaz gibi küçük metrekare şahsi ticari alanlar olursa, seneye kurbanı çift keseriz. Ama çok ortaklı büyük sanayi sitesi olursa epey itiraz yer. İnşallah sonu dava olmaz.

Kapalı kapı bağlantılarım yok fakat ticari olacak şeklinde bilgi aldım. Net bilgi almak çok mümkün değil. Ben sanayi parseli olması durumunda sürecin daha da içinden çıkılamaz bi hal alacağını düşünerek müstakil ticari parseli yapılacağını düşünüyorum

En azından ATB iş merkezi şeklinde bi plan oluşturmak çok zor olmamalı. Bir yanı otoban, bir yanı Anadolu bulvarı, diğer yanı havalimanı yolu… Ticaret anlamında bulunmaz bi konum..

Kesinlikle öyle. Zamanında 314 metrekare aldım bende 34538/1 den. İnsallah güzel gelişmeler olur yıllardır bekliyoruz.

Kapalı kapı bağlantılarım yok fakat ticari olacak şeklinde bilgi aldım. Net bilgi almak çok mümkün değil. Ben sanayi parseli olması durumunda sürecin daha da içinden çıkılamaz bi hal alacağını düşünerek müstakil ticari parseli yapılacağını düşünüyorum
Net bilgi vermiyorlar... İçerik vermiyorlar. Müdür yardımcısı, Çarşamba görüşülecek onaylanacak dedi.

Müdür yardımcısı SANAYİ olacak dedi. Sanayi dediği de inşallah Ostim sanayi bölgesi gibi ufak parsellerdir...

Bunlar da kırmızı renkli ilan sitesinden.
ÜST HAÇIL

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250930_063134_HepsiEmlak.jpg
    Screenshot_20250930_063134_HepsiEmlak.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20250930_063204_HepsiEmlak.jpg
    Screenshot_20250930_063204_HepsiEmlak.jpg
    43.8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20250930_063223_HepsiEmlak.jpg
    Screenshot_20250930_063223_HepsiEmlak.jpg
    28.1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20250930_063256_HepsiEmlak.jpg
    Screenshot_20250930_063256_HepsiEmlak.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 52
tapuya yeni parseller gönderilmiş diye biliyorum enson olarak...ama tapudan çıkan birşey yok..ruhsata kapalı yani şuan

Karakaya, Ovacık bölgesinin en güzel bölgesi. Her tarafı orman arazileriyle çevrili, parsel sayısı az, zemini sağlam ve dağın Güney yamacında şehir manzarasına sahip. Yapılaşma ile birlikte 50 metrelik bulvara bağlantı yolu ve kayı caddesi bağlantısı da hızla yapılacaktır.

Bugün imar birimini aradık. Farklı olsun diye başka bir arkadaş sordu. Sanayi dedi. Ticari mi Sanayi mi dedi arkadaşım. Adam dedi ki : "İş yeri"
🫣

Bunların sanayi dediği dönüp dolaşıp oto sanayiye bağlanacak inşallah
Soru sorunca geçiştirmeleri komik.
Küçük m2'li ticari arsa de geç.
Bir cümlede sanayi, ticari, iş yeri diye 3'ünü de kullandı. Bu cümleyi kullanan adamın yaşı kadar inşaatta bulundum ben. Neyse planı bekleriz.

Geri