Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yatırımcılıların hisseleri ekseriyetle 200-300 metrekare aralığında. Sanayi parseli süreci uzatır. Hayırlısı bakalım
 
Bende de dönüme yakın yer var ama bölge genelinde hisse dağılımı çoğunlukla 200-300 metre aralığında. Bu bölgenin yatırımcısı uzun yıllardır mağduriyet yaşıyor. En mantıklısı ve problemsiz olanı öncede söylediğim gibi müstakil parselasyon olacaktır. Yoksa 10-20 kişi haricinde kimseyi güldürmez.
 
YHT Gar - Etlik Şehir Hastanesi - Ovacık Depo Sahası Bağlantısı

• Güzergâh Uzunluğu: 11,2 km

• İstasyon Sayısı: 9

• Yüksek Hızlı Tren Garı ile Ovacık bölgesinde planlanan depo sahası arasında metro bağlantısı kurulacak. Hem yolcu taşımacılığına katkı sağlayacak hem de bakım-onarım altyapısını güçlendirecek.
 
ovacık yozgat bulvarında oturanlar varmı acaba? ben gamadorda oturuyorum. Trafik akşam ve haftasonları her gün kilit olmaya başladı. Alt geçit yapılması gerekiyor. Bu daha ovacığın %50 sinin dolmuş hali. hergün yeni inşaatlar yükseliyor. yeni gross marketler açılıyor.
 
Başkent İnşaat Kuzey Yıldızında güzel bir projeye başlamıştı ama işi bıraktı

Böyle büyük bir kaç proje yapılırsa, daire fiyatları yükselebilir, daire fiyatları yükselirse daha fazla müteahhit bölgeye gelecektir

Şu an için yapılaşma çok yavaş

Birde hurdacılar kötü görüntü oluşturuyor maalesef

Ekli dosyayı görüntüle 69893
merhaba ben burdan toprakdan daire almıştım inşaat 2 yıldır yerinde sayıyor. büyük firma diye güvendik. inşaat ile alakalı duyumlarınız varmı?
 
Başkent inşaat batmış ama başka bir firmaya devretti diye demişti bu forumda bir arkadaş, siz bu işin doğrudan muhatabı olarak arayıp bilgi alabilirsiniz
 
Geri
Üst Alt