Büyük kazanım olur.Bunların sanayi dediği dönüp dolaşıp oto sanayiye bağlanacak inşallah
Kuzey taraf Ostim'e Şaşmaz'a Yenikent'e gitmeden buraya akar.
Büyük kazanım olur.Bunların sanayi dediği dönüp dolaşıp oto sanayiye bağlanacak inşallah
Fikriniz süperdi. Herkesi memnun edecek karardı. Olması gerekendi.Bu bölgedeki yatırımcı mağduriyeti ancak 2 katlı küçük metrekareli ticari parsel ile giderilir. Bölgenin ihtiyacı da budur. Adam ister araç satar, ister parça satar, isterse de küçük üretim tesisi yapar. Depolama alanı verilebilecek en kötü karardır. Tarla vasıflı yeri imara açıp depolama alanı dersin kimse sesini çıkarmaz fakat öncesinde konut parseli olan yeri depolamaya çevirmek olacak iş değil..
Askıya çıktığında yerinizi göreceksiniz.Tam olarak biz ne zaman görebiliriz imar planını bilginiz var mı
Altına imzamı atarımİmar planı depolama alanı olursa arsa fiyatları duser ve cok itiraz olur.Yine iptal olur bence.Burası düzelmez
En mantıklı hatta tek mantıklı karar bu olurdu. Ancak ambar ve sanayi depolama imarı kesin. Aslında tek bir imar yok. Birkaç da oto galeri olacakmış. Karma yapmışlar.Bu bölgedeki yatırımcı mağduriyeti ancak 2 katlı küçük metrekareli ticari parsel ile giderilir. Bölgenin ihtiyacı da budur. Adam ister araç satar, ister parça satar, isterse de küçük üretim tesisi yapar.
Evet sanayi depolama ve ambar geçiyor. Birkaç yere oto dükkanıOto galeri diye imar planı olmaz üstadım. Ticaridir o. Birkaç ensesi kalının büyük yerleri vardır, bizim yerleri ticari yapalım otonomi gibi galeri yapalım demişlerdir. Bunların aklında galeri kelimesi kalmıştır. Ben yeni başkanın yüksek inşaat mühendisi olması sebebiyle imar konularında vizyonlu olabileceğini düşünmüştüm. Hayırlısı bakalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.