Tema düzenleyici

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Varol06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İ L A N

Keçiören Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20 ve 21’nci maddeleri gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 01.10.2025 Çarşamba günü saat 16:00’da Belediye Meclis Salonunda Ekim ayı toplantısını başlatacaktır

Sanayi depolama, oto galeri, ambar, lojistik gibi imar verilecek. Tek bir yer düşünmeyin, tek bir imar vasfı düşünmeyin.

Bilgi 5 dakika önceye ait.

Kesin bilgi.

Benim pek hoşuma gitmedi.

Ağırlık olarak ambar ve sanayi depolama.

Yani bağımsız tek ticari iş yeri değil.

Planın özeti bu. Parsel bazlı bilgi yok.

Tam olarak biz ne zaman görebiliriz imar planını bilginiz var mı

İmar planı depolama alanı olursa arsa fiyatları duser ve cok itiraz olur.Yine iptal olur bence.Burası düzelmez

Bu bölgedeki yatırımcı mağduriyeti ancak 2 katlı küçük metrekareli ticari parsel ile giderilir. Bölgenin ihtiyacı da budur. Adam ister araç satar, ister parça satar, isterse de küçük üretim tesisi yapar. Depolama alanı verilebilecek en kötü karardır. Tarla vasıflı yeri imara açıp depolama alanı dersin kimse sesini çıkarmaz fakat öncesinde konut parseli olan yeri depolamaya çevirmek olacak iş değil..

Bu bölgedeki yatırımcı mağduriyeti ancak 2 katlı küçük metrekareli ticari parsel ile giderilir. Bölgenin ihtiyacı da budur. Adam ister araç satar, ister parça satar, isterse de küçük üretim tesisi yapar. Depolama alanı verilebilecek en kötü karardır. Tarla vasıflı yeri imara açıp depolama alanı dersin kimse sesini çıkarmaz fakat öncesinde konut parseli olan yeri depolamaya çevirmek olacak iş değil..
Fikriniz süperdi. Herkesi memnun edecek karardı. Olması gerekendi.
Ama aldığım net bilgi, ağırlıklı olarak BÜYÜK ÖLÇEKLİ SANAYİ DEPOLAMA VE AMBAR

Bu bölgedeki yatırımcı mağduriyeti ancak 2 katlı küçük metrekareli ticari parsel ile giderilir. Bölgenin ihtiyacı da budur. Adam ister araç satar, ister parça satar, isterse de küçük üretim tesisi yapar.
En mantıklı hatta tek mantıklı karar bu olurdu. Ancak ambar ve sanayi depolama imarı kesin. Aslında tek bir imar yok. Birkaç da oto galeri olacakmış. Karma yapmışlar.

⬇️

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251001_195634_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251001_195634_WhatsApp.jpg
    40.8 KB · Görüntüleme: 19
Oto galeri diye imar planı olmaz üstadım. Ticaridir o. Birkaç ensesi kalının büyük yerleri vardır, bizim yerleri ticari yapalım otonomi gibi galeri yapalım demişlerdir. Bunların aklında galeri kelimesi kalmıştır. Ben yeni başkanın yüksek inşaat mühendisi olması sebebiyle imar konularında vizyonlu olabileceğini düşünmüştüm. Hayırlısı bakalım.

Tam olarak bunu yazdım

Ancak ambar ve sanayi depolama imarı kesin. Aslında tek bir imar yok. Birkaç da oto galeri olacakmış.

Ama aldığım net bilgi, ağırlıklı olarak BÜYÜK ÖLÇEKLİ SANAYİ DEPOLAMA VE AMBAR

Oto galeri diye imar planı olmaz üstadım. Ticaridir o. Birkaç ensesi kalının büyük yerleri vardır, bizim yerleri ticari yapalım otonomi gibi galeri yapalım demişlerdir. Bunların aklında galeri kelimesi kalmıştır. Ben yeni başkanın yüksek inşaat mühendisi olması sebebiyle imar konularında vizyonlu olabileceğini düşünmüştüm. Hayırlısı bakalım.
Evet sanayi depolama ve ambar geçiyor. Birkaç yere oto dükkanı

Geri
Üst Alt