Benim de hemen karşısında 305/8 de küçük bi yerim var ben de bugün satarsam en az o kadar isterim. Çok haklısın. Yıl sonuna kadar imar sorunu çözülüp asfalt bitmiş olsun değil 8bin, 18bin de isterim metresine. Bunun için belirsizlikte risk alıp paramızı yatırdık zaten.Arkadaşlar fiyat saklayacak veya insanları zan altında bırakacak ne varda böyle konuşmalar veya yazışmalar yapıyorsunuz. Bu forumda herkesin derdi ve amacı bellidir. Sen satarsın alıcı niyetinde olan fiyat hoşuna giderse alır. Bende eskiden beri bu forumdayım bölgeyi iyi takip ederim. Bende alan olursa fiyatı kabul ederse satarım bu kadar basit. Akkaya isimli arkadaş yer arıyorum dedi yazıştım fiyatımı verdim. Uygun bulur başka yer alır bu kadar basit. Ticaretin doğasında bu var. Ben 91283 Ada 7 Parselde 1010 M2 yerimize mevcut fiyatımız 8.000 TL/M2 . Benim fiyatım budur İster normal yatırımcı olsun ister emlakçı v.s olsun beni ilgilendirmez. Boşverin tartışmayı güzel şeyler konuşalım ve güzel şeyler olsun inşallah hepimiz kazanalım. Herkese sevgiler saygılar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.