Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Su imar bı bitse yapılar bir iki dikilmeye bir başlasa içimizde biriken heyecan bı saliverilse az kaldı gibi hissediyorum iyi geceler diliyorum

Yaaa baba Allah aşkına bak gerçekten üslubumu bozuyorum ama hayatında piyasanında bi gerçeği var kimse bunu inkar edemez ticaret yapalım diyen vatandaş benim önceki sitede rumuz AKKAYA36 idi . Bundan 3 yıl önce 2 ayrı karşıyaka parselinde ticari+konut arsa aldım ! Sonrasında burayı takip ettim haaaaa bu arada kendim eski bir emlakçıyım 10 sene evvel yaşım gençkken ovacıktan burası çukurambar olacak diye çok arsa sattım kimi doğru buldu aldı kimi gülüp geçti !!!! O zamanlar 200 metre arsa alacak param vardı ben bitane bmw alıp gezmeyi seçtim !!!! Demir tava geldi köz bitti Akıl başa geldi ömür bitti !!! Şimdi bağlumdan 2 yer aldım beklioz nolur diye …. Millet diyo ki emlakçılar piyasa düşürmek için 3 lira 5 lira yazıolar oysa ilanlar hayali metresi 8 lira 9 lira diyolar !!!!! Alakası yok hemşerim bu geçtiğimiz hafta içerisinde Amcamınoğluna bu arada oğluda Almanyada oda destek verdi felan . 5.400 metrekasine verip dedeardında köşe ticari+konut aldık .. 2 gün geçti kurduçayırda uluharmanın hemen üstü bulvara 1 parsel köşe bi yer aldık metresi 4.950 den … tapuyu yaptığımız gün yine kurduçayırda aynı ada içinde kalan prayla ufak bi ticari+konut daha aldık metresi 4.400 den … şimdi kim kime neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıo ? Ki yalan söyleyeninde okuyup inanmayanında anası avradı olsun bundan da büyük bi laf yok diye düşünüyorum !!! Daha bu piyasayı anlamak için ne yapmak lazım ??? Bende kendi arsalarımı ticarikonut metresi 7.500 den hesaplıodum demekki allakası yokmuş arayınca araştırınca buluyomuşsun metresi 7.500 diye düşündüğüm arsalarımı bugün 5 lira etse iyi diyorum gerisini siz anlayın ! Haaa asvalt biter imar askıdan iner ruhsat çıkar metresini 15 lira verseler vermem ama şuan bugün şimdiki zaman durum bu bunu anlayın artık uçmayın uçmanın anlamı yok ! Satacak olan buna göre satsın alacak olanda buna göre alasın daha ben ne diyim ???

Haaa bu arada memleket öyle olmuş ki altta kalanın canı çıksın ben isterim ki metrekaresi 1. Etapta 20.000 tl olsun 30.000 tl olsun samimi konuşuyorum paramız bağlı bekliyoruz …. Lafımında arkasındayım haa arsa arayıp bulamayan bu dediğim rakmlara inanmayan varsa yukarıda bahsettiğim arsalara ki yerleri inanın çok güzel metresine 700-800 kâr veren varsa yarın tapu yapalım hadi hodri meydan ??? 4.400 e aldığımız ufak hisseyi ticari konut 20 metre caddedeye bakıo totalde 6 ortaklı parsel caddeye cephesi oldukça geniş metresine 5.200 veren varsa yarın tapu ???? ( kaldı ki bu 3 arsaya verdiğimiz tapu parası 300-400 bin tl yi buldu ) ben lafımın arkasındayım hadiiiiii görelim sitenin delikanlılarını ??? Biz diyoz ki kendi aramızda ticaret yapalım ama görünen o ki millet eşşek arıo binecek öyleeeee bi dünya yoooook kendini kurnaz sanan suya gider susuz gelir !!!! Haaa kendi arsamda var bu arada otobüs son durağına Kültür merkezine yani o göbeğe 15 metre mesafede hisarla karşıyakayı bağlayan göbekte bulvara 1 parsel cephe açık manzara o biçim 80 metrekare ufakta bi hisse metresine 5.500 veten varsa hadi buyursun ??? Tapu parasıda benden !!!

Geri
Üst Alt