Tema düzenleyici

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Karar 469 Tarih: 03.09.2025: Hacıkadın deresi olarak bilinen, Kuzey Ankara kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanından çevre otoyolu Bağlum girişine kadar uzanan, Hacıkadın Vadisi KDGPA olarak belirlenen Bölgenin imar planlarının iptal edildiğinden tüm hak sahiplerinin emlak vergilerinin belediyemiz tarafından ödenmesi hakkındaki Kanun ve Tarifeler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu okundu.

Üzerinde yapılan görüşmelerden sonra yapılan işaretle oylama sonucunda; Kanun ve Tarifeler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu yazıldığı şekliyle aynen ve oybirliği ile kabul edildi.

Bu bilgileri kim söyledi 7 ve üzeri deprem yapabilecek faylar Ankaraya kuş ucumu 100 km üstü uzaklikta, ankaranin içinde 5 km aktif bir fay var bağlica yaşamkent arasi, ankaranin merkezi 3. Derece deprem bölgesi, buralarin sismik verilerini araştiran fay kazilarini yapan kendiside incirlide yaşayan Ramazan Demirtaş hocadan daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Naci Görür derse kabul eder misiniz ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250911_110601_Chrome.jpg
    Screenshot_20250911_110601_Chrome.jpg
    205.6 KB · Görüntüleme: 12
Deprem çok yakın görünüyor.
Demetevler bölgesi dahil birçok yerin Bağlum tarafında yeni yapılacak binalara taşınması gerekiyor.
9446.jpg

Deprem çok yakın görünüyor.
Demetevler bölgesi dahil birçok yerin Bağlum tarafında yeni yapılacak binalara taşınması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 81322
Naci görür hocanin 7 ve üzeri deprem beklemediği bir bölge göster Türkiyede 😅 sosyal medyada alay konusu olmuş birini ciddiye alip burada paylaşman çok komik 🤭

Maraş için söylediğinde de komik denmiştir. 11 il yıkıldı. Neyse muhattap olmasam iyi olacak
Maraştaki depremi bilmeyen yoktuki yıllarca herkes bağardi sismik boşluk diye 😅 yazdim buraya bak Tunceli bingol yedisu fay hatti patlamaya hazır bomba 😅 benide deprem prof yap 😊helen yayi kıbris girit arasi, balıkesir izmit arasi van tunceli arasi 😅 sow yapanlari değil araştirma yapanlari takip et

Maraştaki depremi bilmeyen yoktuki yıllarca herkes bağardi sismik boşluk diye 😅 yazdim buraya bak Tunceli bingol yedisu fay hatti patlamaya hazır bomba 😅 benide deprem prof yap 😊helen yayi kıbris girit arasi, balıkesir izmit arasi van tunceli arasi 😅 sow yapanlari değil araştirma yapanlari takip et
Bu kadar gülecek konu değil

Zamanında burada emlakçılardan çok çektiğim için burada fiyat konuşmuyorum.
Zaten özel ilan olarak buraya yazmadım. Bir arkadaş satılık arsa var mı diye sorduğu için ona cevaben yazdım.
yazsan ne gibi problem olabilir ki normal fiat olsa yazardın pahalıkı yazamıyon

fiat veremiyen arkadaş size pahalı satacak çünkü burda gerçek fiatı bilenler var adamın uçuk fiat çektiğini görecekler burdada saf arıyorlar yaaa
adam tek parsel yer satıyor normal rakamlar gibi olmaz tabi çok büyük rakamlar konuşulur. 5 dönüme yakın bir alana 130 milyon yazan var ilanda tek parsel diye

Cumhurbaşkanı, Ankara Esenboğa Havalimanına iniyor. Uçağın önünde kendi partisinden il başkanı, ilçe başkanları, 2 tane belediye başkanı. Cumhurbaşkanı, uçaktan iniyor ve heyet tarafından karşılanıyor. Hepsi ile tek tek el sıkışıyor. Orta taraflarda 1 kişi var ki, Erdoğan onu görünce duraksıyor. O kişi de "Sayın Cumhurbaşkanım, sizinle olmak mutluluk verici. Buraya yapılacak metro için Bağlum bölgesine de aktarma bekliyoruz" diyor ve bir görüşme talep ediyor. Cumhurbaşkanı da yürümeye devam ediyor ve Başdanışmanını işaret ediyor. Randevu için ilk adım atılıyor.
Bakalım ne olacak ?

Tabi bu olay farklı çevreler tarafından farklı şekilde yorumlanabilir.

Portaş'taki 28 milyar lira zarar olayının yeniden gündeme gelmesi sonrası Cumhurbaşkanına yakın olmak istemesi,

İstanbul belediye operasyonlarından sonra sıranın Ankara'ya gelecek olması,

Bağlum için gerçekten bir şeyler yapmak istemesi (Ben buna inanmak istiyorum)

Cumhurbaşkanı, Ankara Esenboğa Havalimanına iniyor. Uçağın önünde kendi partisinden il başkanı, ilçe başkanları, 2 tane belediye başkanı. Cumhurbaşkanı, uçaktan iniyor ve heyet tarafından karşılanıyor. Hepsi ile tek tek el sıkışıyor. Orta taraflarda 1 kişi var ki, Erdoğan onu görünce duraksıyor. O kişi de "Sayın Cumhurbaşkanım, sizinle olmak mutluluk verici. Buraya yapılacak metro için Bağlum bölgesine de aktarma bekliyoruz" diyor ve bir görüşme talep ediyor. Cumhurbaşkanı da yürümeye devam ediyor ve Başdanışmanını işaret ediyor. Randevu için ilk adım atılıyor.
Bakalım ne olacak ?
Bu kişinin Keçiören Belediye Başkanı olduğunu söylemeye gerek var mı ?
Ben Mesut Bey'in imar konusunda hızlı kararlar alacağını düşünüyorum.
Kendisine başarılar diliyorum.

Geri
Üst Alt