Arkadaş emlakçı demek ki, neden buraya sardılar ki?Merhaba, buradan fiyat veremiyoruz. Mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.
Arkadaş emlakçı demek ki, neden buraya sardılar ki?Merhaba, buradan fiyat veremiyoruz. Mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.
Naci Görür derse kabul eder misiniz ?Bu bilgileri kim söyledi 7 ve üzeri deprem yapabilecek faylar Ankaraya kuş ucumu 100 km üstü uzaklikta, ankaranin içinde 5 km aktif bir fay var bağlica yaşamkent arasi, ankaranin merkezi 3. Derece deprem bölgesi, buralarin sismik verilerini araştiran fay kazilarini yapan kendiside incirlide yaşayan Ramazan Demirtaş hocadan daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Naci görür hocanin 7 ve üzeri deprem beklemediği bir bölge göster TürkiyedeDeprem çok yakın görünüyor.
Demetevler bölgesi dahil birçok yerin Bağlum tarafında yeni yapılacak binalara taşınması gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 81322
Maraş için söylediğinde de komik denmiştir. 11 il yıkıldı. Neyse muhattap olmasam iyi olacakNaci görür hocanin 7 ve üzeri deprem beklemediği bir bölge göster Türkiyedesosyal medyada alay konusu olmuş birini ciddiye alip burada paylaşman çok komik
![]()
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinDeğerli arkadaşlar Yakacık tan itibaren asfalt atma işlemi başladı ekipler çalışıyor hepimize hayırlı olsun …
Maraştaki depremi bilmeyen yoktuki yıllarca herkes bağardi sismik boşluk diyeMaraş için söylediğinde de komik denmiştir. 11 il yıkıldı. Neyse muhattap olmasam iyi olacak
Bu kadar gülecek konu değilMaraştaki depremi bilmeyen yoktuki yıllarca herkes bağardi sismik boşluk diyeyazdim buraya bak Tunceli bingol yedisu fay hatti patlamaya hazır bomba
benide deprem prof yap
helen yayi kıbris girit arasi, balıkesir izmit arasi van tunceli arasi
sow yapanlari değil araştirma yapanlari takip et
fiat veremiyen arkadaş size pahalı satacak çünkü burda gerçek fiatı bilenler var adamın uçuk fiat çektiğini görecekler burdada saf arıyorlar yaaaArkadaş emlakçı demek ki, neden buraya sardılar ki?
yazsan ne gibi problem olabilir ki normal fiat olsa yazardın pahalıkı yazamıyonZamanında burada emlakçılardan çok çektiğim için burada fiyat konuşmuyorum.
Zaten özel ilan olarak buraya yazmadım. Bir arkadaş satılık arsa var mı diye sorduğu için ona cevaben yazdım.
adam tek parsel yer satıyor normal rakamlar gibi olmaz tabi çok büyük rakamlar konuşulur. 5 dönüme yakın bir alana 130 milyon yazan var ilanda tek parsel diyefiat veremiyen arkadaş size pahalı satacak çünkü burda gerçek fiatı bilenler var adamın uçuk fiat çektiğini görecekler burdada saf arıyorlar yaaa
Bu kişinin Keçiören Belediye Başkanı olduğunu söylemeye gerek var mı ?Cumhurbaşkanı, Ankara Esenboğa Havalimanına iniyor. Uçağın önünde kendi partisinden il başkanı, ilçe başkanları, 2 tane belediye başkanı. Cumhurbaşkanı, uçaktan iniyor ve heyet tarafından karşılanıyor. Hepsi ile tek tek el sıkışıyor. Orta taraflarda 1 kişi var ki, Erdoğan onu görünce duraksıyor. O kişi de "Sayın Cumhurbaşkanım, sizinle olmak mutluluk verici. Buraya yapılacak metro için Bağlum bölgesine de aktarma bekliyoruz" diyor ve bir görüşme talep ediyor. Cumhurbaşkanı da yürümeye devam ediyor ve Başdanışmanını işaret ediyor. Randevu için ilk adım atılıyor.
Bakalım ne olacak ?
ben dün karşıyaka mezarlığının oradaki camiden 50 metrelik yolda herhangi bir asfaltlama çalışması görmedimAsfaltla ilgili resim video çeken olsa keşke.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.