Arkadaşlar, belediyeler artık yerli araç almak hatta bmc,karsan öncelikli almak çok daha işlerine geliyor bundan dolayı yabancı marka alımları baya zor mercedes çok pahalı 3 bmc 1 mercedes ediyor
Özkaynakla alınırsa onaya tâbi olmaz. Muhtemelen İBB finanse edecek.Keşke kararla bitse herşey, buna onay alınmaz maalesef, en fazla 100-200 araç planı var
Bu borç yüküyle zor finanse eder, ibb her türlü onay almak zorundaÖzkaynakla alınırsa onaya tâbi olmaz. Muhtemelen İBB finanse edecek.
Bence olması gereken de bu. Şu anlık yüksek nüfus sebebiyle önce sayı artmalı sonra kaliteye bakarlar.Arkadaşlar, belediyeler artık yerli araç almak hatta bmc,karsan öncelikli almak çok daha işlerine geliyor bundan dolayı yabancı marka alımları baya zor mercedes çok pahalı 3 bmc 1 mercedes ediyor
Fiyat listelerinde hepsi birbirine yakın, hatta Mercedes'den pahalı otobüsler var.Arkadaşlar, belediyeler artık yerli araç almak hatta bmc,karsan öncelikli almak çok daha işlerine geliyor bundan dolayı yabancı marka alımları baya zor mercedes çok pahalı 3 bmc 1 mercedes ediyor
Hem ustası servisi var hem yerli üretim hemde ucuzBence olması gereken de bu. Şu anlık yüksek nüfus sebebiyle önce sayı artmalı sonra kaliteye bakarlar.
50 tane Mercedes Alınacağına 300 adet BMC al her bölgeye dağıt
Nasıl alıcaklar az önce dediğim gibi 50 araç alacaklarsa 100 tane alındın daha yi
Değil, fiyat listesine bakmayın gidin bayiye indirim sorun mercedes en fazla %5 iskonto uyguluyor, diğer markalar ise %30 a kadar indirim yapıyorFiyat listelerinde hepsi birbirine yakın, hatta Mercedes'den pahalı otobüsler var.
Bu kurumlar sadece kullanıma bakıyor sayı şuan daha önemlisi türkiye otobüs sektörünün öncülerinde özel üretim aynı araç üretirsinAlınmayacağını ben de biliyorum ama ben yine söyleyim.Benim felsefem 5 tane kalitesiz ürün alacağına 1 tane kaliteli ürün almak.Citarolar en sağlam araçlar.
Neyse zaten alınmaz.Gereksiz mevzu.
Filo ile alımlarda indirim yapıyorlardır belki. Belediyeler markalarla işbirliği yapar genelde.Değil, fiyat listesine bakmayın gidin bayiye indirim sorun mercedes en fazla %5 iskonto uyguluyor, diğer markalar ise %30 a kadar indirim yapıyor
Servis ağı,parça fiyati çok etken
50 Citaro 300 bmc ye bin basarBence olması gereken de bu. Şu anlık yüksek nüfus sebebiyle önce sayı artmalı sonra kaliteye bakarlar.
50 tane Mercedes Alınacağına 300 adet BMC al her bölgeye dağıt
Bu kurumlar sadece kullanıma bakıyor sayı şuan daha önemlisi
Filo sadece belediyeler aldığı için küçük işletmelere yansımiyorFilo ile alımlarda indirim yapıyorlardır belki. Belediyeler markalarla işbirliği yapar genelde.
Ego'yu İhaleyi en ucuz teklif veren firmaya vermek yerine kaliteyi ve ömrü ön plana koyarak Mercedes'e verdikleri için takdir ediyorum.Nitelik ve maliyet, nicelikten daha önemlidir.Yoksa otobüs almak çok kolay.Önemli olan orta ve uzun vadede maliyeti minimize edebilmek.Bu da kaliteyle olur.
Maliyet,bakım onarım, işletme süresi bunlar geçici kavramlar belediyeler sadece şuna bakar araç ve maliyet ben gidipte devlet destekli onaylı bmc den 100 tane alıp 1 lira ödeyeceğime gidip niye mercedese 2 lira ödeyeyimNitelik ve maliyet, nicelikten daha önemlidir.Yoksa otobüs almak çok kolay.Önemli olan orta ve uzun vadede maliyeti minimize edebilmek.Bu da kaliteyle olur.
300 BMC 50 Citarodan iyi demedim. İyi okuyun lütfen.50 Citaro 300 bmc ye bin basar
Kapı kırık maalesefArkasında kapı gibi belediyenin olduğu 154 yıllık bir kurum istese en kaliteli otobüsleri alır bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.