Olmaz. Bütün yük 871e kayar. Bu sefer işin içinden çıkılmaz.72 garanti kapanır
Olmaz. Bütün yük 871e kayar. Bu sefer işin içinden çıkılmaz.72 garanti kapanır
Bunu yaparlarsa binayı basarım zaten bize 3 hat lazım diyoz açmıyorlarOlmaz. Bütün yük 871e kayar. Bu sefer işin içinden çıkılmaz.
Apayrı yerlerden geçiyorlar, imkanı yokBu hattan sonra ucyol metro-Fuar İzmir hatti kapanir
490 kapanır 92 kapanmaz. Aydın mahallesi uzakBu hattan sonra ucyol metro-Fuar İzmir hatti kapanir
Ama son duraklari ayni diye eshot kafasi kapatirlarApayrı yerlerden geçiyorlar, imkanı yok
Katılmıyorum. 866nın yoğunluğu çok başka. 866 Hasanağa çevresinden ring yapıp tekrar tokiye gidebilir.104 ve 866 birleşip tek hat olabilir
821 neden hala çalışıyor anlamıyorum zaten 121'den farklı bir güzergahı durağı yok. Kapatılıp 821'de çalışan araçlar 121'e verilip 121'in sefer sıklığı artırılabilir. 537'nin güzergahı az da olsa uzatılıp aktarma imkanı tanınmalı, şu anda aktarma imkanı olmadığı için dolaştığı mahallelerin yolcusu dışında hastaneye gitmek için bu hattı kullanan yoktur. 537 çizdiğim güzergahta Karşıyaka iskeleye uzatılıp oradan ring yapabilir. Hem vapur hem de Anadolu Caddesi üzerinden 800 ve 912'ye aktarma yapılabilir bu şekilde parkur süresi biraz uzasa da hattı daha çok kullanan olur.Buca metrosu açıldıktan sonra 490 kesin kapatılır 303 kapanır 304 belki 104 ve 866 birleşip tek hat olabilir 470 i bilemiyorum şu an 476 ve 676 menderes caddesi yerine başka bir güzergah kullanabilir 285 ve 374 eşrefpaşa yerine konak tünelini kullanabilir. 515 aynı 681 gibi metro hattına paralel bir şekilde devm etmeli görüşümce. Deü, şirinyer, halkapınar, adliye, manavkuyu gibi önemli yerleri birleştiriyo eshot bu hatta dokunmamalı 515 gibi kaç var zaten.
821 de kapanmalı boşa yakıt israfı aynı şekilde 481 537 hastane hattı olabilir ama yolcusu yok
Maalesef hayal, 330 var diyip uzatmazlar.821 Bornova Metroya uzatılmalı
Onu Karşıyaka İskele değil de Karşıyaka İZBAN yapsalar tutar.821 neden hala çalışıyor anlamıyorum zaten 121'den farklı bir güzergahı durağı yok. Kapatılıp 821'de çalışan araçlar 121'e verilip 121'in sefer sıklığı artırılabilir. 537'nin güzergahı az da olsa uzatılıp aktarma imkanı tanınmalı, şu anda aktarma imkanı olmadığı için dolaştığı mahallelerin yolcusu dışında hastaneye gitmek için bu hattı kullanan yoktur. 537 çizdiğim güzergahta Karşıyaka iskeleye uzatılıp oradan ring yapabilir. Hem vapur hem de Anadolu Caddesi üzerinden 800 ve 912'ye aktarma yapılabilir bu şekilde parkur süresi biraz uzasa da hattı daha çok kullanan olur.Ekli dosyayı görüntüle 78968
Peron yeri yok onun içinOnu Karşıyaka İskele değil de Karşıyaka İZBAN yapsalar tutar.
Kapanmaz güzergahı farklıM4 açılırsa olacaklar
800
Kapanmaz otogar hattı,602,608 hattı kapanır
Kapanmaz Mahalle içini dolaşan düzgün başka hat yok125 kapanabilir
Güzergah farklı912 kapanır
İlk etapta yok yani ilk etapta 77 ve 78e dokunmasak da olur 912 seyreltilirse de olur 125 sorun olmayabilir kapanmasa da olurKapanmaz güzergahı farklı
Kapanmaz otogar hattı
Kapanmaz Mahalle içini dolaşan düzgün başka hat yok
Güzergah farklı
Diğerlerini bilmiyorum ama 330 kapanmayabilir.
M4 derken Bornova-Menemen mi yoksa Halkapınar eklentisi de var mı?
912 Egekent-Alsancak hattı değil mi?İlk etapta yok yani ilk etapta 77 ve 78e dokunmasak da olur 912 seyreltilirse de olur 125 sorun olmayabilir kapanması da olur
Evet ama yolcu azalabilir912 Egekent-Alsancak hattı değil mi?
Çok fark olacağını sanmıyorum M4 Anadolu caddesine paralel gidiyor aynı İzban gibiEvet ama yolcu azalabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.