Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

Cities Skylines Şehirleriniz

Cities skylines 1 ve 2 arasında görüntü farkı var. Oyüzden 2'yi yüklemedim ayrıca bazı özellikleri dlc olmadan geliyor sanırım. Oyüzden uğraşmadım. Cities skylines 1 ile 2020 den beri haşır neşirim. Pcye format attıktan sonra yaptığım şehir silindi. Tekrar yapınca buraya atarım. :)
  2. Y

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Aynen öyle solaris 2014 te alım olduktan sonra eshot yedek parça siparişi vermişti ama polonyadan bir türlü getiremediler sonra mahkemelik oldular. Yedek parça zararı oluşunca 20 tane otokar kiralanmıştı. Hatta bir kısmı iztaşıt sonra iett ÖHO ya gitmişti.
  3. Y

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

İBB ve Manisa işbirliği protokolü yapınca açabiliyor. İstanbul-Kocaeli arası olduğu gibi yani. Çeşmede tekelleşme olduğu için durum farklı.
  4. Y

Eshot 2021 Otokarlardan gayet memnun sadece yedek parça problemi vardı ben aşırı şikayet olduğunu sanmıyorum. Ancak Eshotun tek istediği marka solaris. Hareket memurlarıyla konuştuğumda en az arıza yapan solaris diyorlardı. Ama yeni otobüsler muhtemelen Ankara gibi Mercedeslerden oluşur.
  5. Y

Manisa'da Besim dutlulu ve rahmetli ferdi zeyrek ile anlaşma yaparak Manisa Seyahat fazla zam yapmıyor. Çeşme Seyahati Manisa gibi düşünmüyorsan üzücü... Oyüzden Manisa örneği verdim..
  6. Y

Kahramanmaraş İstiklalspor

Bursa bırakmaz dedim artık çok geç. Menemen ve Aliağada yarışacak demiştim. Maşallah ne dediysek tuttu...
  7. Y

Eshota verilen destek İzulaşa okadar yapılmıyor. Ayrıca şoför alımı bir sene içinde otobüs alımından daha fazla oldu ama bu sefer otobüs arızaları fazla oluyor. Ha İzulaşın tek avantajı çoğu çalıştığı hat gece geç saatlere kadar değil 3-4 tane sık çalışan hattı var. Oyüzden çalışma saatleri...
  8. Y

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

681-579 da solo otokar kaynıyordu. Bu iki hattın körüklülerin 552 ye verdiler demektir.
  9. Y

681 standart yolcu durumu vardı. Zaten F.Altaydan itibaren metro açık olduğu için pek etkili olmaz.
  10. Y

Omsı 2

Omsi ye bir senedir girmiyorum. Girsem belen, bir TR hattı daha güncelleyip bide beykoz haritasıyla oynasam oynayacağım ama üşeniyorum. Çünkü tadını çıkardık 😅
  11. Y

21:20-21:40 arası F.Altay meydandaydım. Narlıdere metrosu açılalı iki sene sonra ilk defa durağı baya çakılı gördüm. 5-6-7-480 ve 510 F.Altaydan çakılı yönde kalktı. 879 iki gündür metro yerine daha çok kullanılıyor. Akşam saatleri dahi çakılıya yakın.
  12. Y

Yer farketmiyor. Narlıdere ve Güzelbahçe de oturup İzulaşta çalışan var:) ESHOT gibi değil.
  13. Y

Bayındır,Bergama ve Foçaya geldiğinde oradaki yerel sayfalar paylaşmıştı. Muhtemelen Kemalpaşada öyle olur ama iyiki Menemende numaralar değişmemiş. İlk sene çekilmez bir hal alırdı.
  14. Y

Göztepe-Kaymakamlık arası raylar taşlı olmadığı için frenlemeler bu şekilde oluyor. Hatay-Evka 3 arası problem olmuyor. Bana göre @kısayolunuzunu un dediği gibi ABB ve CSR setleri özellikle Bölge-Konak arası zaman zaman tekleme yapıyor. CSR setlerinde fren ayarı olmazsa ani fren çok kötü oluyor.
  15. Y

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Meydanda duraklarda kalabalık nasıldı acaba? Parkur sanırım F.Altayda hem gidiş hem dönüş trafiğine takılmış ki süre uzun olmuş.
  16. Y

Yeni metrolarda bu olabilir şuanki metrolarda olması imkansız. Söylediklerinize katılıyorum CRC setlerinde hala tutunma problemi var. Özellikle çakılı olduğu zaman kapı ve körük bölgeleri büyük problem. Kaç kere orada tutacak olmadığından insanlara mecburen tutunduğumu hatırlıyorum. Çözülmesi...
  17. Y

Günün Maçı Fenerbahçe-Göztepe Trendyol Süper Lig 19.Hafta

Rize maçı bizi mahvetti ayrıca 4 oyuncu daha grip olduğu açıklandı. Juan,Rhaldney grip şekilde oyuna girdi. Eksik kadroya rağmen beraberlik gelse iyi olur diyordum. Bizi baya rahatlattı. Ayrıca bjk hariç diğer rakiplerimiz bu hafta puan kaybetti. 4.olmaya devam :)
  18. Y

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

https://www.eshot.gov.tr/YuklenenDosyalar/Dokumanlar/12122025_0259_2026%20Mali%20Yili%20Performans%20Programi.pdf Eshot 2026 performans programına bakayım dedim. Burada 650 otobüs alımı detaylı şekilde yazılmış. 200 körüklü,300 solo,30 midibüs,100 elektrikli otobüs olucakmış. :)
  19. Y

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Üçyol istasyonu konum ve yapısından dolayı Buca aktarması yukarı çıkış-aşağı iniş şeklinde olucak gibi. Ben oyüzden Üçyol Uğur Mumcu Parkında istasyon olması taraftardayım. Otobüsten indinmi direk oradasın. İzmirspor girişinden de yaya tüneli dümdüz yapılırdı oraya kadar...
  20. Y

İzmir - İzmar Tanzim Satış Marketleri

İlk açılan şubeye gittim. Birkaç kez önünden geçtim. Özellikle sabahları 40-50 kişilik sıra oluyor. Reyonlar akşama bomboş kalıyor diyebiliriz. Fiyatlar diğer marketlere göre 20-30 lira daha uygun. Şuan müthiş şekilde tutulmuş durumda. Taleplere yetişilemiyor. Yeni şubeler yakın zamanda açılacak.
Geri