Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

2025/26 Uefa Konferans Ligi

Başakşehir'in de yanına gitmesi gerekti
  2. Hermes

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

Fener milli araya kadar az da olsa zorlu maçlarda Gaziantep (D) Beşiktaş(D) Plzen(D) Kayserispor(E)
  3. Hermes

2025/26 Uefa Konferans Ligi

Olabilir miydi bilmiyorum ama Samsunspor 1 gol daha atsaydı averaj dolayısıyla 1. lik koltuğu veya minimum 3. lük gelirdi. Ama Hamrun (Malta takımı) Averaj bankası olur Samsun için 5 gollü bir galibiyet düşünüyorum. Fener'den sonra bir çeyrek final de Samsun'dan gelirse bu kupanın bize...
  4. Hermes

Film Müzikleri İle Öne Çıkan Filmler

Dünyadan en baş örnek olarak Karayip Korsanları,Godfather,İyi Kötü Çirkin ve Star Wars,Interstellar Türkiyeden Çiçek Abbas,Devlerin Aşkı,Selvi Boylum Al Yazmalım örnek verilebilir Godfather ve İyi Kötü Çirkin'in Danimarka Orkestrası'ndan halinin linkini bırakayım bakabilirsiniz
  5. Hermes

Formula 1

Austin'de oldu, dünkü gp
  6. Hermes

Beşiktaş JK⬛⬜

Cumartesi oynanan Gençlerbirliği maçı -İlk yarı banko gol dediğimiz takım savunmaktan aciz takıma diş geçiremedi -Hakem havada miniminnacık bir temas varken oyunu durdurdu.90+2'deki tartışmada oyun durdu, 2-3 dakika daha fazla oynatmaktansa öyle geçti. -Jurasek yanlış müdahale yaptı, onun suçu...
  7. Hermes

Formula 1

Dün gece başından sonuna kadar izlediğim en iyi F1 yarışlarından biriydi (yarışın birincisinin 56 turun 16.sında belli olması dışında) Ama çaylak Antonelli için kötüydü. Kaza olmasaydı 8 veya 9. olurdu Austin pisti dizayn olarak da pek olmasa da yine de 8.5/10 luk bir pistti bence. Bu arada...
  8. Hermes

A Milli Futbol Takımı 🇹🇷

2.Yarı başlamadan "Bu maç sıkıcı geçer" dediğim ve TV'yi kapatıp yattığım maç....
  9. Hermes

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Empoli🇮🇹
  10. Hermes

Kandiye🇬🇷
  11. Hermes

Karadeniz'de Olası Bir Patlama Mümkün Mü?

Mayın metalden yapılma H2S gazı asidik özellik, gösteriyorsa (ki, ben, öyle düşünüyorum) burada olabilecek bir tepkime feci sonuç doğuracak Ayrıca eğer H2S gazı 200m daha yükselirse bu, bahsi geçen patlama olabilir
  12. Hermes

Asuncion🇵🇾
  13. Hermes

Andorra🇦🇩
  14. Hermes

Bu arada not düşeyim, Böyle tip bir olay sadece denizin 60 km yakınındaki yerleri etkiliyor, binalara etkisi yok. Eğer insana bu Hidrojen Sülfür etki ederse 5-10 saniyesine insan ve hayvan ne canlı varsa hayatını kaybediyormuş.
  15. Hermes

Grimsby 🇬🇧
  16. Hermes

Forumdaki akış özelliğini gayet iyi buldum, bence burası geçirdiğim 5.5 ayda mükemmel bir kıvam...

Forumdaki akış özelliğini gayet iyi buldum, bence burası geçirdiğim 5.5 ayda mükemmel bir kıvam, aldı. Ardından beddua okuyanların da olabilecek, ama biz ardındayız, desteğiniz
  17. Hermes

İzmir'deki En Komik Olmasını İstediğiniz Hatlar

Zaten böyle bir hattın olmaması üzücülük S. Hisar ve Sığacık kısmı, olmadan açılabilir bu
  18. Hermes

Geçen günlerde Celal Şengör'den şöyle bir şey dinledim Ve daha sonrasında birkaç bakındığım kaynakla benzeri bir durumun, Uganda'daki Victoria Gölü'nde meydana geldiğini öğrendim Peki böyle bir şey olursa, Başta İstanbul, Trabzon, Samsun olmak üzere diğer ülkelere de büyük etki...
  19. Hermes

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bir ara 411 Naldöken-H. Pınar hattı önermiştim M. Dreamin'de, Gidip bakabilirsiniz isterseniz
Geri