Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmirdekiler Kent LF
İstanbuldakiler Kent XL

Aynı yapıya sahip olduklarını düşünmüyorum. İzmirliler daha iyi bilirler. İzmirde yanan araç 2020 Kent, Kent XL 22'de üretildi zaten
Yanan 20-037'de Kent XL ile birebir aynı yürüyen var tek eksiği ekstra dingil. İzmir'de sadece 10 adet vardı kaldı 9. İzmir'deki körüklü Kentlerin teknik özelliklerini sıralamak gerekirse:

100 adet 2016 model Kent körüklü: 369 HP DAF MX 11 271 motor + ZF Ecolife 6AP 1700B 6 ileri şanzıman
10 adet 2020 model Kent körüklü: 367 HP DAF MX 11 270 motor (2016'lardakine göre daha yeni motor)+ ZF Ecolife 6AP 2000B 6 ileri şanzıman
160 adet 2021 model Kent körüklü: 360 HP Ford Ecotorq motor + Voith DIWA 864.6 4 ileri şanzıman

Maalesef bu üç modelde de yangın vakası yaygın.

Yanan 20-037'de Kent XL ile birebir aynı yürüyen var tek eksiği ekstra dingil.
Otokar'ın metrobüste neden başarısız olduğu ortaya çıktı. Kent LF'ye ekstra dingil ekleyerek koca metrobüste başarılı olamazsın. Daha teknik mühendislik beklerdim. Bu bilgiye şaşırdım şahsen

Otokar'ın metrobüste neden başarısız olduğu ortaya çıktı. Kent LF'ye ekstra dingil ekleyerek koca metrobüste başarılı olamazsın. Daha teknik mühendislik beklerdim. Bu bilgiye şaşırdım şahsen
2018’de de buna benzer bir test aracıyla gelmişlerdi sanki. 4 senede ekleye ekleye ekstra dingil mi eklemişler sadece?

2018’de de buna benzer bir test aracıyla gelmişlerdi sanki. 4 senede ekleye ekleye ekstra dingil mi eklemişler sadece?
Evet test edildi. Ekstra özellikler eklenmesi istenmişti. Sanırm 18 metreyi 21 metre yaptılar
Dediğim gibi araç beğenildi ama uzatılması gerekiyordu, bazı değişiklikler yapılması gerekiyordu buna bütçe ayarlanması gerekiyordu bunlar yapıldı ve satın alındı,

Geri