Tabelası acayip duruyor. Sonradan monte edilmiş gibi.Herzogenaurach'ta (Almanya'nın Bavyera eyaletinin Erlangen-Höchstadt ilçesinde bir şehir)
çalışan bir Doruk. @Atabey araç hakkında pek objektif yorumlara sahiptir.Ekli dosyayı görüntüle 104457
Kendilerini bir şey zannettileri için adamlar utanmasa citarodan mandan daha iyiyim diyecek inşallah Bu İstanbul özel halk otobüsleri de almayı bırakır da bir görsünler ne oluyor.Ben anlamadım Otokar Mercedes Conecto'dan nasıl pahalı olabiliyor.
Mercedes kokpit dahil her şeyi kendisi üretiyor. Diğerleri dışarıdan alıyorlar dolayısıyla normal.Kendilerini bir şey zannettileri için adamlar utanmasa citarodan mandan daha iyiyim diyecek inşallah Bu İstanbul özel halk otobüsleri de almayı bırakır da bir görsünler ne oluyor.
Yanan da 2020 Kentlerden 20-037, sadece 10 tane vardı bu araçlardan ama en çok arızalı gördüğüm araçlar da bunlardı sonunda biri yandı.
Otokar'da arızalı demek.Yanan da 2020 Kentlerden 20-037, sadece 10 tane vardı bu araçlardan ama en çok arızalı gördüğüm araçlar da bunlardı sonunda biri yandı.
Geçen yıl bu zamanlarda Sakarya BB'nin 2024 model Otokar'larından biri de yanmıştı hemde araç daha 5 aylıktı yandığında.Yanan da 2020 Kentlerden 20-037, sadece 10 tane vardı bu araçlardan ama en çok arızalı gördüğüm araçlar da bunlardı sonunda biri yandı.
Metrobüs araçlarından biri de motor arızası ışığı yakıyordu. Şans eseri sosyal medyada gördüm.Geçen yıl bu zamanlarda Sakarya BB'nin 2024 model Otokar'larından biri de yanmıştı hemde araç daha 5 aylıktı yandığında.
İstanbulda da 2 tane Kent XL yandı. Birisi eski 2024'te birisi yeni 2026'da olduMetrobüs araçlarından biri de motor arızası ışığı yakıyordu. Şans eseri sosyal medyada gördüm.
Otokar Körüklü olanlar hangi motoru kullanıyor?İstanbulda da 2 tane Kent XL yandı. Birisi eski 2024'te birisi yeni 2026'da oldu
Ekli dosyayı görüntüle 105788
![]()
Son dakika: Yanan metrobüs söndürüldü
İstanbul'da Halıcıoğlu'nda seyir halindeki metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.www.odatv.com
Teknik kısımlarda pek bilgim yok fakat Kent XL Broşüründe bu yazıyor.Otokar Körüklü olanlar hangi motoru kullanıyor?
Bu motor kronik arızalı demek. Otokar'ın bir suçu yok. motoru kendi üretse suç atılabilirdi. motor yabancı marka.
Motoru kendi ürettikleri vardı (Ford Ecotorq)Bu motor kronik arızalı demek. Otokar'ın bir suçu yok. motoru kendi üretse suç atılabilirdi. motor yabancı marka.
izmirdeki bu yanan körüklü ve bu istanbuldaki yanan metrobüs'ler Daf motor değilmi hocamMotoru kendi ürettikleri vardı (Ford Ecotorq)
İzmir’e satılmıştı onlar da beğenmeyip İstanbul ÖHO’ya sattılar. Araçlar hala aramızda ama hiçbiri artık o motora sahip değil. Farklı motor takıldı
İzmirdekiler Kent LFizmirdeki bu yanan körüklü ve bu istanbuldaki yanan metrobüs'ler Daf motor değilmi hocam
Bunları biliyorum. Benim bahsettiğim Sakarya BB'ye ait metrobüstü.İstanbulda da 2 tane Kent XL yandı. Birisi eski 2024'te birisi yeni 2026'da oldu
Ekli dosyayı görüntüle 105788
![]()
Son dakika: Yanan metrobüs söndürüldü
İstanbul'da Halıcıoğlu'nda seyir halindeki metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.www.odatv.com
Kent XL ,Kent LF körüklünün uzatılmış versiyonu.İzmirdekiler Kent LF
İstanbuldakiler Kent XL
Aynı yapıya sahip olduklarını düşünmüyorum. İzmirliler daha iyi bilirler. İzmirde yanan araç 2020 Kent, Kent XL 22'de üretildi zaten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.