Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eshot 2026 performans programına bakayım dedim. Burada 650 otobüs alımı detaylı şekilde yazılmış.
200 körüklü,300 solo,30 midibüs,100 elektrikli otobüs olucakmış. :)
İyi bari uzun süre sonra körüklü alımı olacak.

Troleybüsler, elektrikli katagorisine mi dahil yoksa aradaki 20 fark troleybüs mü olacak?

@Ayaz
oh be galiba artık 428i köyiçinden çıkartabilirler veya 800 e körüklü destek yapabilirler
800 e destek olacağını sanmıyorum zaten 200 körüklü araç muhtemel seneye veda edecek 200 procity de zaten gidecek beldelerde muhtemel gidecek arasında o yüzden çok birşey beklememek lazım yeni hatlar açılır belki ama ona birşey diyemem

İzulaşa da araç alımı olsa otokarlar filodan çıksa keşke
Alsalar bile Otokarlar gitmez, devamlı sefer iptalleri yaşanıyor. Yazın bir hareket amirine bu durumu şikayet ettiğimde o gün İzmir genelinde 30'dan fazla İZULAŞ aracının eksik olduğunu göstermişti. Araçların dağılımı konusunda bir dilekçe yazmıştım bu konuda fakat olumsuz döndüler.

1769596424723.png

1769596430835.png

Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.

Şehir hastanesine birsürü ilden hasta geliyor.

Geri