yeni araçlar gelince olabilir ancaİmkansız değil fakat kooperatif istemeyebilir.
Ayrıca eshot da genel Körüklü azlığı sorunu yaşıyor diye biliyorum
yeni araçlar gelince olabilir ancaİmkansız değil fakat kooperatif istemeyebilir.
Ayrıca eshot da genel Körüklü azlığı sorunu yaşıyor diye biliyorum
geçmiş olsunBağırsak enfeksiyonu geçirdiğim için bugün bakamadım yarın belki bakarım. 8 ve 510 olduğu için bazı seferleri aparatlı olması normal.
oh be galiba artık 428i köyiçinden çıkartabilirler veya 800 e körüklü destek yapabilirlerEshot 2026 performans programına bakayım dedim. Burada 650 otobüs alımı detaylı şekilde yazılmış.
200 körüklü,300 solo,30 midibüs,100 elektrikli otobüs olucakmış.![]()
İyi bari uzun süre sonra körüklü alımı olacak.Eshot 2026 performans programına bakayım dedim. Burada 650 otobüs alımı detaylı şekilde yazılmış.
200 körüklü,300 solo,30 midibüs,100 elektrikli otobüs olucakmış.![]()
Sakın o aradaki 20 fark şu an Manisa'da atıl duran araçlar olmasın?İyi bari uzun süre sonra körüklü alımı olacak.
Troleybüsler, elektrikli katagorisine mi dahil yoksa aradaki 20 fark troleybüs mü olacak?
800 e destek olacağını sanmıyorum zaten 200 körüklü araç muhtemel seneye veda edecek 200 procity de zaten gidecek beldelerde muhtemel gidecek arasında o yüzden çok birşey beklememek lazım yeni hatlar açılır belki ama ona birşey diyememoh be galiba artık 428i köyiçinden çıkartabilirler veya 800 e körüklü destek yapabilirler
Manisa'da 20 atıl aracın ne işi var! X3Sakın o aradaki 20 fark şu an Manisa'da atıl duran araçlar olmasın?
Manisa Otogarı’ndaki şarj aletinin yanması sonucu oradaki araçlar da yandı. Biz de yardım amaçlı İzulaş’taki 20 kent’i vermiştik onlar kastediliyor sanırımManisa'da 20 atıl aracın ne işi var! X3
Şaka maka bu araçları ilk defa duyuyorum, hikayesi ve modelleri var mı?
Araçların biri yandı diğerleri yatıyor. Yardım amaçlı geçici gidenler geri döndüler.Manisa Otogarı’ndaki şarj aletinin yanması sonucu oradaki araçlar da yandı. Biz de yardım amaçlı İzulaş’taki 20 kent’i vermiştik onlar kastediliyor sanırım
Diğerlerinin hasarı onarılabilmiş mi?Araçların biri yandı diğerleri yatıyor.
Paraları yokki alsınlar izulaş ın durumu eshot tan ve bütün iztaşıtlardan daha kötüİzulaşa da araç alımı olsa otokarlar filodan çıksa keşke
Yanmış olmayanlar ağır hasarlı değil, sadece aküleri bitik, yeni nesil aküler takılsa çalıştırılabilirler.Diğerlerinin hasarı onarılabilmiş mi?![]()
Alsalar bile Otokarlar gitmez, devamlı sefer iptalleri yaşanıyor. Yazın bir hareket amirine bu durumu şikayet ettiğimde o gün İzmir genelinde 30'dan fazla İZULAŞ aracının eksik olduğunu göstermişti. Araçların dağılımı konusunda bir dilekçe yazmıştım bu konuda fakat olumsuz döndüler.İzulaşa da araç alımı olsa otokarlar filodan çıksa keşke
Doğrudan polikliniklere giden bir otobüs hattı açılsın derken boşuna demiyorduk.
Saçma sapan iş. Hastaneye gidenlerin çoğu yaşlı ya da halsiz ve koca hastaneyi yürümeleri çok zor. Hadi sel seviyesinde bir yağış olsa tamam ama diğer türlü çok saçma. Ek olarak ilçelerden otogara gelen hatların şehir hastanesine uğrayıp Cengizhan’da son durak yapmaları gerekiyor. Yer olsa Bornova metro derdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.