Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Mesela Çiğliden Karabağlara gidilecekse 535+538 yapılıp Çevreyolu kullanarak gidilebilir.
  2. Ayaz

Büyük ihtimalle 538 ve 531 bundan dolayı açılmıyor hastanede istense kocaman bir aktarma merkezi yapılabilir gayette kullanışlı olacağını düşünüyorum.
  3. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

anladım sağolun.
  4. Ayaz

Menemende oturan bir kişi izulaşta çalışabiliyormu ?
  5. Ayaz

burada çalışan personel araçlarını biliyorum bu personel aracı değil.
  6. Ayaz

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

bir keresinde koltuklar doluyken metroya bindim ve kapının koluna tutunmak zorunda kaldım bir amca tutunacak yer olmadıgı icin metro durağa yanaştığında tutunamadı ve maalesef düştü.
  7. Ayaz

her gece 4 civarı Çanakkale Asfaltı Caddesi üzerinde bir izulaş aracı görüyorum bugün ilk defa çekebildim araç aşırı hızlı ilerliyordu maalesef en net böyle çekebildim.
  8. Ayaz

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

90 dakika kaldırılsa bile iki metro arasını ücretsiz yapabilirler zaten 90 dakika kalkarsa 120dk geliyor
  9. Ayaz

oh be galiba artık 428i köyiçinden çıkartabilirler veya 800 e körüklü destek yapabilirler
  10. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

532nin 7334 sokaktan 7370 sokağa çıkarken hatalı parklama nedeniyle çok kez zorlandığını gördüm zaten 636 hattı solo çalışacağı için böyle bir sorun olmaz.
  11. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Mükemmel olmuş hocam ellerinize sağlık 💯
  12. Ayaz

M2 ye bir tünel yapsalar tünelin sonuda M1 Üçyolun Bilet Holüne açılsa güzel olurdu
  13. Ayaz

umarım kurarlar
  14. Ayaz

yeni araçlar gelince olabilir anca
  15. Ayaz

bence değil çünkü eskiden olmuş şimdi neden olmasın eshot kendine yeni otobüs alınca belki yapabilir.
  16. Ayaz

eshot 2-3 körüklü yollasa bile yeter diye düşünüyorum zaten tatlısudan dönünce sefer süreleri 8 dakika azacaktır.
  17. Ayaz

iztaşıt ilk geldiği zaman iadeli otobüsler hep 800,608,756,602 ye verilmişti 750 ye 2 otobüs kalınca haftaiçi eshot destekliyordu iadeli otokarlarla
  18. Ayaz

ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT Otobüs Fotoğrafları

tabelalardaki yazıyı çekmekte bazen zorluk yaşıyorum iPhone 11 dede böyleydi ama 15 daha rahat çekiyor 11 de bazen tabelada ışık bile çıkmıyordu
  19. Ayaz

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

hem Şehiriçi minibüsü (iztaşıt olarak) açılırsa daha rahatlar çarşının kalabalığı. perşembe günleri pazar oluyor o zaman bir akıllı arabasını yola koyuyor 800 en az 15 dakika gelemiyor anca yeni kalkacak olan otobüs tatlısu kavşağından dönüp gelebiliyor.
  20. Ayaz

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

yok azalmaz zaten Menemen Aktarmadan koltukları doluyor genelde sonrasında binenler ayakta kalıyor. Koyunderede ben hiç binemiyorum bile bazen.
Geri