Trafiğe bulaşmadan ( şüpheli)Sebebi ne hocam?
Bence süper bı hat 78F
Başakşehir gibi elit, hoş bı yerden çıkmadan, trafiğe bulaşmadan yolculuk ediyosun..
Asıl sıkıntı Küçükçekmece trafiğine giren araclar...
Trafiğe bulaşmadan ( şüpheli)Sebebi ne hocam?
Bence süper bı hat 78F
Başakşehir gibi elit, hoş bı yerden çıkmadan, trafiğe bulaşmadan yolculuk ediyosun..
Bağdat caddesi bile böyle malesef.
Trafiksiz yer yok zaten ama görece daha iyidir Başakşehir trafikteTrafiğe bulaşmadan ( şüpheli)
Şuan her yere bina dikiyorlar bi kaç yıl içinde diğer ilçeler gibi olucak mlsfTrafiksiz yer yok zaten ama görece daha iyidir Başakşehir trafikte![]()
Başakşehir Garajı bitince , otobüslerin intikal süreleri bir nebze daha kısalır hatlar rahatlar.Trafiksiz yer yok zaten ama görece daha iyidir Başakşehir trafikte![]()
avrupa yakasında bakırköy sınırlarınj geçtikten sonra elitlik göremessinSebebi ne hocam?
Bence süper bı hat 78F
Bir tek Bahçelievler Merkez mahallesi iyi.avrupa yakasında bakırköy sınırlarınj geçtikten sonra elitlik göremessin
vay be ne güzel hatlar varmış hepsini kapattılar
Konumuz ile alakasını çözemedimavrupa yakasında bakırköy sınırlarınj geçtikten sonra elitlik göremessin
“Başakşehir gibi elit, hoş bı yerden çıkmadan, trafiğe bulaşmadan yolculuk ediyosun..”Konumuz ile alakasını çözemedim![]()
Birde Cobra'lar var en arka koltuğu 2'li olarak. Aslında BMC'lerde 2'liydi ama 2025 sonrası olanlarda artık 3'lü koltuğa geçti.En arka koltukları 3'lü yerine 2'li yapmasından dolayı Akia'yı takdir ettim.3'lü koltuk çok mantıksız geliyor bana.Motorun yanında oturursan ortaya oturan kişi seni sıkıştırıyor.Cam kenarına otursan da sıkıştırıyor.Kendin ortaya otursan da iki kişinin ortasında olmak rahat değil.En mantıklısı 2'li koltuk geliyor bana.Diğer markalar hemen 3'lü yapıyor yeni modellerinde.
BMC'nin almış olduğu en iyi karar olabilir. Çok dardı eskilerAslında BMC'lerde 2'liydi ama 2025 sonrası olanlarda artık 3'lü koltuğa geçti.
İnşallah büyük zarar yoktur. Çok yok bu araçlardanO4019 Pendik'te çukura düşmüş. Elektrik firması sanırım zararı karşılaması gerekiyor
Çukurdan çıktıktan sonra devam etmiş gibi gözüküyor. Ciddi bir şey yoktur. En fazla boya çizilmesi tarzı küçük şeylerİnşallah büyük zarar yoktur. Çok yok bu araçlardan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.