MAN ,Mercedes hariç bütün markalar böyle.Bir de Karsan E ATA gibi elektrikli araçlar var kendi motorunu üreten.Mercedes motorsa güzel bir toplama Otobüs.
MAN ,Mercedes hariç bütün markalar böyle.Bir de Karsan E ATA gibi elektrikli araçlar var kendi motorunu üreten.Mercedes motorsa güzel bir toplama Otobüs.
mercedes conecto alınsaymış keşke.Broşürde öyle yazıyor da Mercedes motormuş.
Arasında 600 bin lira fark varmercedes conecto alınsaymış keşke.
600 bin lira fark iyiymiş ben 1-2 milyon fark bekliyordumArasında 600 bin lira fark var
Normal satış fiyatı arasında 1,1 indirimli satış fiyatında ise 600 bin600 bin lira fark iyiymiş ben 1-2 milyon fark bekliyordum![]()
İETT'deki ÖHO Habaş 14,5 Milyonamı alındı yoksa 15 Milyonmu.Normal satış fiyatı arasında 1,1 indirimli satış fiyatında ise 600 bin
8,5 milyonİETT'deki ÖHO Habaş 14,5 Milyonamı alındı yoksa 15 Milyonmu.
Yarısını belediye ödüyor ayrıca600 bin lira fark iyiymiş ben 1-2 milyon fark bekliyordum![]()
Hangi belediye?Yarısını belediye ödüyor ayrıca
İBB sübvanse ediyor yarısına yakınınıHangi belediye?
Nereden bu duyum?İBB sübvanse ediyor yarısına yakınını
Mercedes conecto en son baktığımda 15,5-16 Milyon civarıydı eminmisiniz hocam. 600 bin lira fark olduğuna8,5 milyon
Nereden bu duyum?
Evet, arasında fiyat farkı 600 bin tlMercedes conecto en son baktığımda 15,5 Milyon civarıydı eminmisiniz hocam. 600 bin lira fark olduğuna
600 binden biraz fazla. Conecto güncel fiyat listesi 15 milyon 929 bin 716 liraMercedes conecto en son baktığımda 15,5-16 Milyon civarıydı eminmisiniz hocam. 600 bin lira fark olduğuna
Belediyede o kadar para varsa önce içerideki kalan alacakları ödesin, öyle bir şey yok tamamen algı herhangi bir şekilde ödeme veya katkı yok ötis sistemi ayrı bir durumÖTİS sistemini duymuşsunuzdurİETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Haberler | İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğüiett.istanbul
16 milyon olsun hocam sizin hatrınıza düz rakam.600 binden biraz fazla. Conecto güncel fiyat listesi 15 milyon 929 bin 716 lira
Zaten ödüyor , zamanında ödemiyor sadece.Belediyede o kadar para varsa önce içerideki kalan alacakları ödesin, öyle bir şey yok tamamen algı herhangi bir şekilde ödeme veya katkı yok ötis sistemi ayrı bir durum
Fiyat listesi üzerinden hiç bir araç satılmıyor, indirimler,krediler, katkı derken şu andaki fiyat 8 kusurlerde600 binden biraz fazla. Conecto güncel fiyat listesi 15 milyon 929 bin 716 lira
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.