Metro ana omurgası ve onu besleyen otobüs veya tramvaylar olmazsa olmazdır. Bu ikisi olmazsa metro kadük kalır."Her yerde Metro durağına 15 dk yürüme" diye bı hedef vardı.
Yaşlılar hariç herkes yürüyebilir bence
Metro ana omurgası ve onu besleyen otobüs veya tramvaylar olmazsa olmazdır. Bu ikisi olmazsa metro kadük kalır."Her yerde Metro durağına 15 dk yürüme" diye bı hedef vardı.
Yaşlılar hariç herkes yürüyebilir bence
Edecek zaten etmek zorunda fakat metro alternatifi var iken kimse 3 saat daha fazla trafikte beklemez.Otobüsler her daim devam edecektir. Metronun tramvayın girmediği bir sürü otobüs mahallesi var. Zaten Metrolar 5-10 yılda bir yenisi açılıyor
Gecenlerde Ataşehir’dek Kadıköy’e gitmek icin otobüse bindim, felaket bir trafik vardı… Sonra bir şekilde Yenisahra M4 istasyonunda indim ve 4 saatlik yolu 45 dk ya düşürdüm.Edecek zaten etmek zorunda fakat metro alternatifi var iken kimse 3 saat daha fazla trafikte beklemez.
metro alternatifi var iken kimse 3 saat daha fazla trafikte beklemez.
İşte tam olarak bu yüzden otobüsler devam etmeli. Acelesi olan insan zaten düşünmeden metroya gidiyor. Acelesi olan insanlar yoğunluğu arttırırken acelesi olmayan insanları da metroya yönlendirirsen metroda yer bulamazsın yoğunluk daha da artar.Gecenlerde Ataşehir’dek Kadıköy’e gitmek icin otobüse bindim, felaket bir trafik vardı… Sonra bir şekilde Yenisahra M4 istasyonunda indim ve 4 saatlik yolu 45 dk ya düşürdüm.
M7’yi kullanmamak için elimden geleni yapıyorumEdecek zaten etmek zorunda fakat metro alternatifi var iken kimse 3 saat daha fazla trafikte beklemez.
Avrupa yakasına gitmemek için elimden geleni yapıyorum ben deM7’yi kullanmamak için elimden geleni yapıyorum
Doğru yapıyorsunuzAvrupa yakasına gitmemek için elimden geleni yapıyorum ben de
A1629 yandı 2 ay kullanılmadı b1737 ferahevler bölgesine geldi temsa avenue plus lf aldı a1629 2021 model güleryüz çorba aldı ilk kez ardından b1889da aldı c1890 geldi gitti ferahevler bölgesine akia geldi ilk kez b1911 b1908 b1914 bölge değiştirdi b1886 b1884 b1711 b1709 bölgeye geldi b1737 b1905 b1889 0 cobra aldı ilk kez b1726 2022 model otokar aldı b1751 0 otokar aldı ilk kez inşallah karşıya gitmezSanırsam en detaylı ve hüzün içinde yazdığım şey bu olacak.
Bu yıl bölgemizde neler mi oldu ?
İlk olarak A-377 , A-249'un 2017 Model Otokarını alması ile başladı herşey
Sonra 1.5 yıldır çalışmayan A-1555 bölgemize 2024 Procity olarak geri döndü
A-375 , 2009 Model BMC Beldesini 2015 Model BMC Procity ile değiştirdi , ehh işte
Ondan sonra , bölgenin ilk 2025 Procity TR Plus'u A-1812 oldu . Çok sevinmiştim
A-1729 bölgeden gitti yerine B-1717 kodlu Sarıyer Otokarı geldi . Güzel haber
C-1605'e kalıcı olarak veda ettik . Kendine iyi bak evlat
A-360 , 2017 Otokarını 2021 Otokar ile değiştirdi. Çok şey değişmedi hala bölgesinin en iyisi
Yazın çok şey yaşadık :
İlk olarak 4 aydır çalışmayan A-1622 sinyal attı ve bölgenin İlk 2025 Otokar'ı oldu . Yeni bir başlangıç attık
Daha sonra sırası ile A-1611 , A-1618 , A-1620 , A-1616 , A-1631 ; 2021 ve 2022 model olan Otokarlarını başka kodlara vererek 2025 Otokar oldular . 2025 Otokar sayısı gitgide artıyor.
Daha sonra A-1510 değişti . 11 yıllık Temsa macerasından sonra 0 Otokar deneyimi .
Ardından bölgeden A-1611 ile A-1622 gitti . Çok üzülmüştüm sevdiğim araçlardı.
Bundan sonra çağ atlatıcı bir değişim ile A-1753 , 2025 Model MB New Conecto almıştı . Sevinçten havalara uçmuştum.
Bundan sonra sırayı A-1510 , A-1514 ve A-1752 takip etti , onlar 0 Otokar aldılar . Bölge artık 0 Otokarlardan geçilmez oldu .
Daha sonra ÖHO Esnafının nadir aldığı araçlardan biri olan 2025 Isuzu Citiport'u A-382 aldı . Sevincimin en yüksek noktasıydı.
Sürpriz bir şekilde A-1734 , 2023 Otokarını 2025 Otokar ile değiştirdi . Garip bir değişim
Sonlara doğru geliyoruz . Bölgeden A-1550 , A-1756 ve A-1815 gitti ; yerlerine B-1861 , B-1881 B-1882 geldi . Bundan sonra bölgemizdeki B-1861 , B-1881 , B-1882 , A-1816 ve A-1818 Savaş'tan Vizyona geçerek 0 Otokar aldılar . Artık bölge otokardan geçilmez oldu .
Savaş toplu alım yaparak bölgemizdeki A-1817 A-1819 A-1821 ve A-1823 , 0 Procity TR Plus ile değişti . Bölge artık 0 araç kaynıyordu .
Daha sonra A-1823 bölgeden ayrılarak yerine A-1679 geldi , üzülmüştüm ama değişeceğini bildiğim için çok üzülmemiştim .
Daha sonra ise bölgeye sebepsiz bir şekilde A-1813 geldi . Değişik bir haber daha
Yılın sonlarına doğru ; A-380 , 2025 Otokar alarak bölgesindeki İlk 2025 Otokar oldu . Biraz geç oldu sanki
En sonda ise A-363 , C-444'ün 2015 Procity'sini alarak yılı tamamladı .
Yılın başında çöplük gibi bir bölgeden İstanbul'un En rahat bölgelerinden biri olmayı başardı 76O . Zaten bunu da hakkediyordu çünkü o İETT'de "O" harfinin son temsilcisi . 42 yıllık geçmişi ile kesinlikle İstanbul'un En İyi hatlarından biri , her ne kadar trafiği fazla olsada,
Peki Sizin bölgelerinizde bu yıl neler oldu ?
Çok fazla var. Sadece benim sokağımda 6-7 bina yıkıldı. Yan sokakta 3'lü yan yana binaları boşaltmışlar. Bu taraflarda bir anda çok fazla arttı nedenini anlamadım.Kentsel dönüşüm mu var Sefaköy de?
Maalesef o gün denk geldim. 20-30 dakika otobüs bekledim sefaköye giren otobüsler gelmiyordu. Duyurulara girince anladım neden gelmediğini
Bizde daha geçiş üstünlüğünün kavşaktaki dönen araçta olduğunu bile bilmiyor milletDönel kavşak trafik tarihinin en iyi icatlarından biridir bana göre. Işık olmasa bile ışık görevi görür, trafiği düzenler, yaralanmalı kaza riskini azaltır. Ama daha çok Batı Avrupa tarzı olması lazım. Gelen kişi adayı karşısında görmeli yani.
Bunun aynısını Levent’te yapsalar kanyonun oradaki ışıklarda trafik felç oluyor 4.leventten bile başlıyor ve o2nin seyrantepe girişini genişsetseler Maslaktan başlıyor taaa ve bağlar mevkiine araç park etmeseler caddeye otobüsler geçemiyor ferahevlerden dereiçine inen yola Işık koysalar orası karman çorman oluyor İstinye yolunu genişsetseler sahil yolu dereiçinden Sarıyer istikametine dönerken trafik kilit araçlar kalıyor dereiçi otobüsleri sola dönemiyor sonraki ışıklara kalıyor bazen ışıklar 5 kere o tarafa kırmızı yandığını gördüm ve kapalı durak sistemi bağlar mevkii durağına nasıl yapacaklar iki taraf içindeSarıyer'de bi kavsak düzenlemesi ile trafik akisi hızlanıp, trafik azaltılmış
Bunu çözüm merkezine yazdım.Bunun aynısını Levent’te yapsalar kanyonun oradaki ışıklarda trafik felç oluyor 4.leventten bile başlıyor ve o2nin seyrantepe girişini genişsetseler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.