Üstteki ComfortCity yazısı da olmamış ama tabelayı 1-2 hafta içinde düzeltirler.Markanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Tabela da beyaz olarak çok kötü, umarım böyle kalmaz. Onun dışında fena değil
Üstteki ComfortCity yazısı da olmamış ama tabelayı 1-2 hafta içinde düzeltirler.Markanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Her şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmazMarkanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Hocam bu hibe muhabbeti fabirka mı bedava vermesi miHer şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmaz
Yenilik iyidir. Umarım kalıcı olur şahsen kalıcı olmasını isterim. 25-50 tane arasında bile olacaksa olsun yeter ki.Her şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmaz
Evet, reklam ve fabrikanın test edebilmesi için verilen araçlara hibe deniyorHocam bu hibe muhabbeti fabirka mı bedava vermesi mi
Aynen öyle ancak fazla süreceği kanaatinde değilim sonu tezeller gibi olurYenilik iyidir. Umarım kalıcı olur şahsen kalıcı olmasını isterim. 25-50 tane arasında bile olacaksa olsun yeter ki.
Her yerde aynı araçları görmekten sıkıldım. Böyle arada tek tük modelleri görmeyi seviyorum
Detaydan çok ;Ekli dosyayı görüntüle 105176
Burada detay farkettiniz mi
Maalesef Mart'ta arac sürelerinin dolmasını bekliyorlar birde BMC ler iptalDetaydan çok ;
Sizin araçlar değişmeyecek miydi Ocak gibi ? ( 2012 BMC'lerden kastım) Bi ara toplu değişim yazmıştınız hala değişmedi araçlarda
Peki neden iptal edildi bir bilginiz var mı ? Maddi yetersizlik falan mı var ? O bölgeye BMC'ler güzel giderdi . Bi de BMC'ler hariç 1-2 tane New Conecto vardı onlar da mı aynı şekil ?Maalesef Mart'ta arac sürelerinin dolmasını bekliyorlar birde BMC ler iptal
Aynen öyle bunlara bile şükretmek lazımEn azından 2017, 2021 Mercedes'ler geliyor.
Araç Temsa. Normal durum. Tabelaya işlememiştir.Ben de bugün 78E’de A-1745’i çalışırken gördüm.Ön tabelası bozuktu.Sadece 1 rakamı vardı.78E yazılı A4 kağıdıyla sefer yapıyordu.
Araç Temsa. Normal durum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.