Şile kooperatifi tourismo lions coach gibi araçları artık geçmeli bagajlı intouro territo u gibi araçlar almalıdır
ÖHO’lara satılan Kent’ler eski kasa devam mı acabaA-1614 te 2012 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun araç bence yeni yıldan önce alındı ama sisteme yeni girildiği için yeni yılın ilk değişen aracı A-1614 oldu herhalde
Yeni kasa "KENT LF." ailesi mart ayında satışa çıkmayacak mıydı?Denizli’ye satılan kasaya her an geçiş yapabilirlerA-1614 te 2012 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun araç bence yeni yıldan önce alındı ama sisteme yeni girildiği için yeni yılın ilk değişen aracı A-1614 oldu herhalde
Bunlar 2025 model 2026 değilYeni kasa "KENT LF." ailesi mart ayında satışa çıkmayacak mıydı?![]()
Abi bunu gördükçe içine binesim geliyor çok sağol paylaştığın için.Yeni Kent XL yani Kent C 21
![]()
MAN gibi yapmışlar. Lion's City'ye benziyor önden.Yeni Kent XL yani Kent C 21
![]()
Abi bunu gördükçe binesim gwliyor çok sağol paylaştığın için.★★★
Ön tarafı yeni kasa Citiport'tan kopyala yapıştır yapılmışMAN gibi yapmışlar. Lion's City'ye benziyor önden.
Tasarımcıları aynı olabilir. Veya Peugeot , FIAT gibi kasa ortaklığı da olabilir.Ön tarafı yeni kasa Citiport'tan kopyala yapıştır yapılmış
A-1732'nin yeni aracı az önce 89A hattında denk geldi bindim. İnince de çektimYeni kasa "KENT LF." ailesi mart ayında satışa çıkmayacak mıydı?![]()
A-1614 ile aynı mal sahibi bunun Oda 2025 otokar alabilirA-1732'nin yeni aracı az önce 89A hattında denk geldi bindim. İnince de çektim
Ekli dosyayı görüntüle 99350
Almış paylaşılmıştı. Şu an rastgele denk geldim A-1732'yeA-1614 ile aynı mal sahibi bunun Oda 2025 otokar alabilir
A-1600'da 89A'da benim tanıdığım şimdi o tarafa doğru geliyor cocuk siteside görürsen cekermisinA-1614 ile aynı mal sahibi bunun Oda 2025 otokar alabilir
Aaa görmedim nerede atmışlardı he tamam gördüm değişen otobüslerdeAlmış paylaşılmıştı. Şu an rastgele denk geldim A-1732'ye
A-1614 aracı değiştikten sonraki gün A-1732 değişti A-1732 sisteme daha önce girildi amaAaa görmedim nerede atmışlardı he tamam gördüm değişen otobüslerde
Daha önce de bu sitede hesabı vardı, rumuzu hatırlarsam @MALATYALI idi. Yani daha önceden sitede kayıtlıydı.Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.
Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım
Aralık 2024'ten Temmuz 2025'e kadar sitedeydiDaha önce de bu sitede hesabı vardı, rumuzu hatırlarsam @MALATYALI idi. Yani daha önceden sitede kayıtlıydı.
FarkettimA-1614 aracı değiştikten sonraki gün A-1732 değişti A-1732 sisteme daha önce girildi ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.