Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Google haritalarda başakşehirde dolaşırken fark ettim yüksek ihtimalle 146B hattı genelde bu hatta man lions classic görülürdü görüntü 2014 yılına ait

Ekli dosyalar

• IMG_1117.jpeg
    IMG_1117.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
Ekli dosyayı görüntüle 105651
97GE -> A-1722

1 Şubat 2026

Bu aracın ön kısmında yukarısıda sarıya boyanmış.Ayrıca tabelasının ortası bir gidip bir geliyordu.Çektiğim zaman gittiği denk gelmiş.
Bu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.

Yinede iyi toplanmış araç önden çok hasar almıştı

IMG_20260201_211428.jpg

Bu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.

Yinede iyi toplanmış araç önden çok hasar almıştı

Ekli dosyayı görüntüle 105657
Ben bu kazayı bizzat görmüştüm Kuyumcukent‘in orada olmuştu 29 Ekim caddesi durağına yakın ön cam bayağı bir patlamıştı fotoğrafını da çekmiştim ama silmişim yakın durakta inecekler hatta arkadaki otobüslerden inip yürümeye başlamıştı Allah korumuş yine de tekrarını yaşatmasın inşallah

Ben bu kazayı bizzat görmüştüm Kuyumcukent‘in orada olmuştu 29 Ekim caddesi durağına yakın ön cam bayağı bir patlamıştı fotoğrafını da çekmiştim ama silmişim yakın durakta inecekler hatta arkadaki otobüslerden inip yürümeye başlamıştı Allah korumuş yine de tekrarını yaşatmasın inşallah
Evet maalesef kötü kaymış. Bu gönderide videosu var aracın

IMG_20260201_214032.jpg

Son 5 yılı bilmiyorum ama 5 ila 10 arası yıllarda dediğim sorun bütün araçlarda var
Bu sitede ve İstanbul'da İsuzu Citiportu benim kadar mühendisleri bile sevmiyordur fakat katılıyorum.

Özellikle 2015 Modelinde kulak tırmalıyıcı parça takırdama ve küçük tümsekte tüm aracın zıplaması sorunu var. (Bknz A-1517) fakat 15BK hattında 2017 Model A-1709'u çok beğenmiştim. Yazın kliması inanılmazdı. Aynı hatta 2024 Model C-1539'a da bitmiştim. O da çok iyidi

Yine aynı hatta 15BK'da A-1607 2023 modelde çok iyiydi. Sorun sanırım 2014-16 yılları arası modellerde. Özellikle 2020 üstünü çok beğeniyorum. Makyajlı kasanın görüntüsünü beğenemedim. Citiportun ruhu teknolojiye kurban gitmiş. Eski ön paneli özleyeceğim

Istanbulda araçlar çok yoruluyor buda normal bir durum. Bunu istatistiğe vuramayız, şu anda memnuniyet var 2025 modeller çok cazip halde
Isuzularla beraber aynı mesafeyi cobralar,Temsalar,Conectolar da yapıyor ama ben bu araçtaki çürümeye hiçbir yerde görmedim eski citiportların tabanına bakarsanız ek parça veya Kaynak işlemini görebilirsiniz

Isuzularla beraber aynı mesafeyi cobralar,Temsalar,Conectolar da yapıyor ama ben bu araçtaki çürümeye hiçbir yerde görmedim eski citiportların tabanına bakarsanız ek parça veya Kaynak işlemini görebilirsiniz
Biliyorum, ilk seri araçlarda sıkıntılar yaşandı duruma göre fabrika duzelltti son serilerden memnuniyet duyan şoförler var

Geri