Kapı kodu ne bununSatılık 2018 model Özel Halk Otobüsü
Satılık En İyi Bölgede 2018 Model AKIA Bakımlı Temiz Özel Halk Otobüsü
Çalıştığı Hatlar
97A
97T
98B
31
Ekli dosyayı görüntüle 105417
Kapı kodu ne bununSatılık 2018 model Özel Halk Otobüsü
Satılık En İyi Bölgede 2018 Model AKIA Bakımlı Temiz Özel Halk Otobüsü
Çalıştığı Hatlar
97A
97T
98B
31
Ekli dosyayı görüntüle 105417
Yalnız bu otobüsün markası nedir?A-1749 yoksa anadolu yakasındamı başlıyacak seferlere üsküdar'a park etmiş aracı 15CK veya 15Bk bölgesine gidebilir düşünüyorum
2015 model akia abi.Yalnız bu otobüsün markası nedir?![]()
Sansürlemişler bilinmiyor fakat siyah detaylarıyla az çok bilinir hangi araç olduğuKapı kodu ne bunun
Şimdi B-1776 olamaz B-1507 olabilir mi acaba akia yazısı birtek vardı önde bu B-144'e benziyor birde B-156Sansürlemişler bilinmiyor fakat siyah detaylarıyla az çok bilinir hangi araç olduğu
önceden 31,31E,98B,93,93T,HT1,MR20,MR10,76B,73B,97A,BN1,72T calışıyorduA-1749 en son hatırlamadığım bölgesinden (Avrupa Yakası'ndaydı. Uzun süredir çalışmıyordu) 15ÇK bölgesine geçerek çalışmaya başlamıştır.
Araç 2015 Model Akia Ultra LF12
Ekli dosyayı görüntüle 105487
Bu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.Ekli dosyayı görüntüle 105651
97GE -> A-1722
1 Şubat 2026
Bu aracın ön kısmında yukarısıda sarıya boyanmış.Ayrıca tabelasının ortası bir gidip bir geliyordu.Çektiğim zaman gittiği denk gelmiş.
Kasa çok kötü çabuk çürüyüp paslanıyor kapılardan sürekli ses geliyor 10 üzerinden puanım 4 olur@İSTANBULLU ISUZU konusunda sen ne düşünüyorsun?
Araç sahipleri oldukça memnun, bakımsız arac olduğu sürece hepsi aynıKasa çok kötü çabuk çürüyüp paslanıyor kapılardan sürekli ses geliyor 10 üzerinden puanım 4 olur
Ben bu kazayı bizzat görmüştüm Kuyumcukent‘in orada olmuştu 29 Ekim caddesi durağına yakın ön cam bayağı bir patlamıştı fotoğrafını da çekmiştim ama silmişim yakın durakta inecekler hatta arkadaki otobüslerden inip yürümeye başlamıştı Allah korumuş yine de tekrarını yaşatmasın inşallahBu araç 2-3 hafta önce çok kar yağdığında 98H'ta çalışırken kayması sonucu park halindeki tıra arkadan çarpmıştı. Yaklaşık 1 haftadan fazla Esenler Sanayi Sitesindeydi. Sonunda geri dönmüş fakat full sarı yakışmamış şahsen.
Yinede iyi toplanmış araç önden çok hasar almıştı
Ekli dosyayı görüntüle 105657
Evet maalesef kötü kaymış. Bu gönderide videosu var aracınBen bu kazayı bizzat görmüştüm Kuyumcukent‘in orada olmuştu 29 Ekim caddesi durağına yakın ön cam bayağı bir patlamıştı fotoğrafını da çekmiştim ama silmişim yakın durakta inecekler hatta arkadaki otobüslerden inip yürümeye başlamıştı Allah korumuş yine de tekrarını yaşatmasın inşallah
Son 5 yılı bilmiyorum ama 5 ila 10 arası yıllarda dediğim sorun bütün araçlarda varAraç sahipleri oldukça memnun, bakımsız arac olduğu sürece hepsi aynı
Istanbulda araçlar çok yoruluyor buda normal bir durum. Bunu istatistiğe vuramayız, şu anda memnuniyet var 2025 modeller çok cazip haldeSon 5 yılı bilmiyorum ama 5 ila 10 arası yıllarda dediğim sorun bütün araçlarda var
Bu sitede ve İstanbul'da İsuzu Citiportu benim kadar mühendisleri bile sevmiyordur fakat katılıyorum.Son 5 yılı bilmiyorum ama 5 ila 10 arası yıllarda dediğim sorun bütün araçlarda var
Isuzularla beraber aynı mesafeyi cobralar,Temsalar,Conectolar da yapıyor ama ben bu araçtaki çürümeye hiçbir yerde görmedim eski citiportların tabanına bakarsanız ek parça veya Kaynak işlemini görebilirsinizIstanbulda araçlar çok yoruluyor buda normal bir durum. Bunu istatistiğe vuramayız, şu anda memnuniyet var 2025 modeller çok cazip halde
Biliyorum, ilk seri araçlarda sıkıntılar yaşandı duruma göre fabrika duzelltti son serilerden memnuniyet duyan şoförler varIsuzularla beraber aynı mesafeyi cobralar,Temsalar,Conectolar da yapıyor ama ben bu araçtaki çürümeye hiçbir yerde görmedim eski citiportların tabanına bakarsanız ek parça veya Kaynak işlemini görebilirsiniz
Ben daha çok şikayet duyuyorum servisin çözemediği kronik hatalar var mesela kapılardan gelen seslerBiliyorum, ilk seri araçlarda sıkıntılar yaşandı duruma göre fabrika duzelltti son serilerden memnuniyet duyan şoförler var
Evet var ama çözülüyor kısa sürede genel olarak memnuniyet varBen daha çok şikayet duyuyorum servisin çözemediği kronik hatalar var mesela kapılardan gelen sesler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.