Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni araçların teknolojiye görüntü olarak fazla ayak uydurması sebebiyle gözüme eski araçlar artık daha iyi gelmeye başladı.

Örneğin Makyajlı Citiport. Citiport ruhu tamamen gitmiş ve sanki uzak yıllarda yaşıyormuşuz izlenimi veriyor.

Bu sebeple artık 1. Nesil Akia, 2. Nesil Akia, Bazı jilet bakımlı Temsalar, Eski Citiportlar, 2017 Cobralar gözüme daha otobüsmüş havası vermeye başladı.

Otobüsler donanım ve yazılım olarak son teknoloji olmalı fakat görüntüleri için bence daha erken

Yeni araçların teknolojiye görüntü olarak fazla ayak uydurması sebebiyle gözüme eski araçlar artık daha iyi gelmeye başladı.

Örneğin Makyajlı Citiport. Citiport ruhu tamamen gitmiş ve sanki uzak yıllarda yaşıyormuşuz izlenimi veriyor.

Bu sebeple artık 1. Nesil Akia, 2. Nesil Akia, Bazı jilet bakımlı Temsalar, Eski Citiportlar, 2017 Cobralar gözüme daha otobüsmüş havası vermeye başladı.

Otobüsler donanım ve yazılım olarak son teknoloji olmalı fakat görüntüleri için bence daha erken
Hocam 2017 cobra ile 2015 Temsa kadar sağlam bir araç görmedim ben diğer ısuzu ile akia için aynısını söyleyemem

Hocam 2017 cobra ile 2015 Temsa kadar sağlam bir araç görmedim ben diğer ısuzu ile akia için aynısını söyleyemem
Doğrudur hocam.

Benim hobim ve zevklerim sadece görüntü üzerine. Her ne kadar bu davranışım yanlış olsa ve performans daha önemli olsa da ben genelde görüntüye önem veriyorum. Saydığım araçların görüntüsü hoşuma gidiyor. Performans konularında zaten hakim olan sizlersiniz, o kadar detaylı bilgim yok.

Şunu söylemeyeliyim. Eski citiportun önden sivri bakışını özleyeceğim. Yenisini cidden hiç beğenemedim

Görseller imzaların olduğu sayfalardan alıntıdır. Benim değildir.

Ekran görüntüsü 2026-02-04 223647.png

Ekran görüntüsü 2026-02-04 223657.png

Geri