Akia'ların çift katlı olanlarını ve solo olanlarının ise 2016 sonrası olan 2.nesillerini severim. 1.nesil Akia'ların ise 2016 model olan Euro 6'ları hariç 2014 ve 2015 model olanları hiç sevmem.
Hocam 2017 cobra ile 2015 Temsa kadar sağlam bir araç görmedim ben diğer ısuzu ile akia için aynısını söyleyememYeni araçların teknolojiye görüntü olarak fazla ayak uydurması sebebiyle gözüme eski araçlar artık daha iyi gelmeye başladı.
Örneğin Makyajlı Citiport. Citiport ruhu tamamen gitmiş ve sanki uzak yıllarda yaşıyormuşuz izlenimi veriyor.
Bu sebeple artık 1. Nesil Akia, 2. Nesil Akia, Bazı jilet bakımlı Temsalar, Eski Citiportlar, 2017 Cobralar gözüme daha otobüsmüş havası vermeye başladı.
Otobüsler donanım ve yazılım olarak son teknoloji olmalı fakat görüntüleri için bence daha erken
Doğrudur hocam.Hocam 2017 cobra ile 2015 Temsa kadar sağlam bir araç görmedim ben diğer ısuzu ile akia için aynısını söyleyemem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.