Ben nedense filodan ayrılmadan önce hep 98AB tabelasıyla görürdüm. Meğerse eskiden 98AB ve 76O aynı bölge imiş.
Otokar daha iyi bana kalırsa. Yeni çıkan bmcleri hiç sevmiyorum.En azından 2025 Otokar değil. 2025 Procity.
Yolculalra beraber benzinliğe mi girdiniz
Hayır servis bittikten sonraYolculalra beraber benzinliğe mi girdiniz
Benim tanıdığım araçlarda şoförler genelde 1 gün full çalış 1 gün full izin sistemiyle çalışıyorlarMerak ettiğim ÖHO ve İUAŞ'ta vardiya değişimi var mı yok mu acaba ? 15 Temmuz'da HS3 hattında bindiğim
A-1033'te Arenapark'ta değişmişti şoför
Benim'de tanıdığım araclar öyleBenim tanıdığım araçlarda şoförler genelde 1 gün full çalış 1 gün full izin sistemiyle çalışıyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.