mandala basmasına gerek yok öyle bir sarsıyor ki kalkışlarda hep turboda mı kullanılıyor acabaŞöför abiler bunları çok seviyorlar. Galiba pedalları mandallıymış. Mandala basınca turboya geçiyormuş![]()
mandala basmasına gerek yok öyle bir sarsıyor ki kalkışlarda hep turboda mı kullanılıyor acabaŞöför abiler bunları çok seviyorlar. Galiba pedalları mandallıymış. Mandala basınca turboya geçiyormuş![]()
Procity TR'ler çok geliştiler.Bu araçlar bana, Kent 290LF ve Procity TR kadar özel üretim olduklarını hissettirmiyor ama bakalım zamanla bu modele de alışırım.![]()
Tamam mı devam mı yani
Tam iflas değil ama iflas olmak üzere sanırım. Mahkeme koruması kaldırılmış. Hukuk bilen arkadaşlar aydınlatır biziİflas mı ettiler hiçbir halt anlamadım
Bu araçlarda klimaları kısık ayar soğuk ayar diye ayarlanabiliyor herhalde. Bu araçlara ilk kez 2024 Nisan'da binmiştim araçlar alınalı daha 2 aylıktı o zaman. Hatta o gün hava bayağı sıcaktı araçta ise kliması kısık ayardaymış gibi çalışıyordu ama çok etki etmemişti herhalde nisan ayındayız hava çok aşırı sıcak değil diye kaptan kısık ayar açmıştı sanırım. Yazın ise hiç binmek nasip olmadı.Yazın bindiğimde otobüsü kullanan şoför kliması buz gibi demişti. Ona katılıyorum zira İstanbul sıcağında biftek gibi kavrulurken bir Akia'ya bindiğinizde sanki yeni alınmış dev bir buzdolabına girmiş oluyorsunuz. Kısacası harika bir klima sistemi + yeni araç kokusu (eskiden) yüzünüze vuruyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.