Tema düzenleyici

İETT'nin Akia Ultra LF12 Otobüsleri

En arka koltukları 3'lü yerine 2'li yapmasından dolayı Akia'yı takdir ettim.3'lü koltuk çok mantıksız geliyor bana.Motorun yanında oturursan ortaya oturan kişi seni sıkıştırıyor.Cam kenarına otursan da sıkıştırıyor.Kendin ortaya otursan da iki kişinin ortasında olmak rahat değil.En mantıklısı 2'li koltuk geliyor bana.Diğer markalar hemen 3'lü yapıyor yeni modellerinde.

Büyük bir şey olacağını sanmıyorum. En kötü otobüs satışını bırakırlar yeni bir isimle geri gelirler. Yönetim değişmezse bakımlarını yapmaya devam ederler ancak sıfır satışı göremeyebiliriz.

Yönetim değişir ise sonları phielaslara benzeyebilir. Yeni yönetim bakımlarıyla uğraşmayabilir

Malum metrobüsleri üretici firma zamanında teslim edemeyip iett’den iki defa ihtar yemişti. Üstüne üstlük aracın garanti kapsamındaki bakımlarımı yapamayıp,tüm bakımlarını iett nin kendi imkanları ile yapmasına sebep olmuştu. Araçların parçaları da diğer otobüslerle uyumlu olmamakla beraber, kullanılan motor o dönem hiçbir otobüsün kullanmadığı yatay monte hibrit bir motordu. Akialarda bunların hiçbiri olmadığı için daha kötü olacağını düşünmüyorum.

Hmm şirket battığına göre iett kalan taksitleri ödemesin 😉🤣
Mercedesin önü açılır belki :)

Malum metrobüsleri üretici firma zamanında teslim edemeyip iett’den iki defa ihtar yemişti. Üstüne üstlük aracın garanti kapsamındaki bakımlarımı yapamayıp,tüm bakımlarını iett nin kendi imkanları ile yapmasına sebep olmuştu. Araçların parçaları da diğer otobüslerle uyumlu olmamakla beraber, kullanılan motor o dönem hiçbir otobüsün kullanmadığı yatay monte hibrit bir motordu. Akialarda bunların hiçbiri olmadığı için daha kötü olacağını düşünmüyorum.
+ Çok ümitlenilen otonom sürüş sadece açık havalarda düzgün çalışıyordu. Öbür türlü ya peronun sonunda ani fren yapıyordu ya da hiç durmuyordu

Geri