İETT 2026 yılına zararla başladı...
Yaya geçidine parkeden için adalet yerini bulmuş. Geçmiş olsun herkese. Böyle dar yerler için 8M bulunsa İETT’de bu tip şeyler yaşanmazdı
Oraya park edenler kabahatli. Şoförün suçu yok bence.
Ben bu aracı daha bugün kartal otobüs duraklarında sapasağlam gördüm.C-420 133KT hattındayken Pendik'te askıda kalmış
![]()
Hasar almamıştır abi. Ufak tefek çizikler falandırBen bu aracı daha bugün kartal otobüs duraklarında sapasağlam gördüm.![]()
Oraya park edenler kabahatli. Şoförün suçu yok bence.
Hem kamu malına hem şoföre oldu şoföre masrafını en az %20 si rücu edilir, maalesef iettde calismazBöyle saçma sapan otobüslerin geçemeyeceği yerlere park edenlere Başakşehir’deyken de çok denk geliyorum.Otobüste içimden geçen ise arabalara vurup geçeceksin acımayacaksın oluyordu.Burda o durum gerçekleşmiş.Olan bizim paralarımızla alınan kamu malına oldu.Yazık.
Bir kazada direkt böyle mi oluyor? Eğer böyle oluyorsa İETT hiç şoförünün yanında değilmiş...şoföre masrafını en az %20 si rücu edilir, maalesef iettde calismaz
Maalesef, özellikle büyük kazalarda, siyah kamu araçlarında işleyiş böyle, kusur bakılmaksızın şoföre yansıtılır, soruşturma öncesi işiyle bağı kesilir hatası olmasa bile geri alınanlar çok nadirdirBir kazada direkt böyle mi oluyor? Eğer böyle oluyorsa İETT hiç şoförünün yanında değilmiş...
Yaya geçidine ve kontrolsüz park edenlerin suçuyken şoförün çekmesi ve işsiz bırakılması adaletsiz olmuş
Yola odaklanmış, geçerim diye hesapladiysa bu kaza meydana gelmiştirBiz de geçtik kaza yaptığı yoldan kaç kez.Park edenler hatalı ama şoför nereye bakıyordu?
Bir kazada direkt böyle mi oluyor? Eğer böyle oluyorsa İETT hiç şoförünün yanında değilmiş...
Yaya geçidine ve kontrolsüz park edenlerin suçuyken şoförün çekmesi ve işsiz bırakılması adaletsiz olmuş
Abartma ölümlü kaza hariç hiçbir zaman Şöför işten atılmadı kazada ise bir kısmını İett bir kısmını dernek karşılar geri kalan ise şöförden alınırMaalesef, özellikle büyük kazalarda, siyah kamu araçlarında işleyiş böyle, kusur bakılmaksızın şoföre yansıtılır, soruşturma öncesi işiyle bağı kesilir hatası olmasa bile geri alınanlar çok nadirdir
Bu üsluba cevap vermek istemiyorum. Iett nin kurallarını okursanız görürsünüz, zaten küçük kazalar demedim orada tekrar okuyunAbartma ölümlü kaza hariç hiçbir zaman Şöför işten atılmadı kazada ise bir kısmını İett bir kısmını dernek karşılar geri kalan ise şöförden alınır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.