"16:08 SEFERİ YAPILAMAUACAKTIR." yazıyordu ama yarın hâlledicem.Nasıl yapılamadı bugün 133KT de çalışıyordu araba hatta birkaç kişi Kartal da çekmiş
"16:08 SEFERİ YAPILAMAUACAKTIR." yazıyordu ama yarın hâlledicem.Nasıl yapılamadı bugün 133KT de çalışıyordu araba hatta birkaç kişi Kartal da çekmiş
"16:08 SEFERİ YAPILAMAUACAKTIR." yazıyordu ama yarın hâlledicem.![]()
Bu arada C.427 'nin şoförüyle konuştum "HABAŞ COMFORTCITY." marka model otobüs alacağını söyledi.★★★
Zaten çoğu dizel alıyor. Bir şey olmaz umuyorum.Habaşı bilmiyorum nasıl bi araba ama umarım tcv-man-gazlı cobra gibi olmaz sonu dizel araba ama mental olarak söylüyorum
Ama arbus-isobus gibi kaliteli de olabilir bilemiyorum
Dizel motor seçeneği olduğu için tutulur benceHabaşı bilmiyorum nasıl bi araba ama umarım tcv-man-gazlı cobra gibi olmaz sonu dizel araba ama mental olarak söylüyorum
Ama arbus-isobus gibi kaliteli de olabilir bilemiyorum
C-354'ün ne alacağını sordun mu?Bugün C.029 'un şoförüyle konuştum benim uğurlu rakamım olan C.025 'te "HABAŞ COMFORTCITY." marka model otobüs alacakmış öyle söyledi bana.![]()
Şu anda 2 yada 3 araç değişimi daha olacak, otokar beğenildi, isuzu,iveco veya otokar olacakAracı beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 105193
Bu konu ile ilgili açtığım bir başlık var oraya yazabilirsin.C-280'in Arbus Perfecti güzeldi
C-073'ün İsobüs City 1200'ü güzeldi
Hiç aklıma gelmedi vallaha ilâçlardan dolay unutkanlığım var yarın gittiğimde sorarım kusura bakma.C-354'ün ne alacağını sordun mu?
A-345 2026 BMC almış sanırımBu nedir?![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.