Hybrid alan var, neden olmasınÖHO şoförleri elektrikli veya hidrojen yakıtlı otobüs satın alıp hatlarda kullanabilir mi
Hybrid alan var, neden olmasınÖHO şoförleri elektrikli veya hidrojen yakıtlı otobüs satın alıp hatlarda kullanabilir mi
Hedeflenen verim alinamadi değişebilirHybrid alan var, neden olmasın
Bilgi ve Fotoğraf olmak üzere 2 başlık var hocamBu arada HABAŞ için ayrı bir başlık açılırsa faydalı olacaktır. Varsa ve ben göremediysem kusura bakmayın.

Herhangi bir sipariş şu anda yok bir adet hibe var durum izlenecek, alınabileceğini düşünmüyorumTuzla grubunun 8 adet HABAŞ otobüs sipariş verdiği iddia ediliyor.
Bu arada HABAŞ için ayrı bir başlık açılırsa faydalı olacaktır. Varsa ve ben göremediysem kusura bakmayın.
Sevgili arkadaşlar C.434 'ün yeni aracının seferi yapılamadı resimleri yarın paylaşacağım bilginize.C.434 'ün yeni aracının resimleri bugün ilgili başlığa geliyor lütfen kimse benden önce resim paylaşmasın.★★★
Isuzu fiyat, kalite,bakim,motor, yolcu taşıma açısından kötü olduğu için tercih edilmiyor, onun yerine otokar tercih ediliyorGüleryüz ile ilgili verilen cevaplara teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var o hâlde. Bazı bölgelerde küçük ÖHO kullanılıyor biliyorsunuz. Bundan 15-20 yıl önce Beykoz ÖHO'da 3 kapılı Citibus araçlar kullanılıyordu fakat sonrasında kimse yanaşmadı bu araçlara. Büyük ISUZU satılıyor ama küçük 3 kapılı satılmıyor. Hâlbuki; işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3 kapılı araç ile 2 kapılı araçla seyahat etmek arasında dağlar kadar fark var. 2 kapılıda kimse arka tümsek kısma gitmek istemiyor, çünkü inmek zor iş. Fiyat olarak da 3 kapılı küçük ÖHO markaları arasında fiyatı en uygun olan araçlardan birisiydi ISUZU. Neden tercih edilmiyor?
Sevgili arkadaşlar C.434 'ün yeni aracının seferi yapılamadı resimleri yarın paylaşacağım bilginize.![]()
"16:08 SEFERİ YAPILAMAUACAKTIR." yazıyordu ama yarın hâlledicem.![]()
Markanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Üstteki ComfortCity yazısı da olmamış ama tabelayı 1-2 hafta içinde düzeltirler.Markanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Tabela da beyaz olarak çok kötü, umarım böyle kalmaz. Onun dışında fena değil
Her şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmazMarkanın logoyu daha da büyük yapamazlar mıymış (!).
Tabela da beyaz olarak çok kötü, umarım böyle kalmaz. Onun dışında fena değil
Hocam bu hibe muhabbeti fabirka mı bedava vermesi miHer şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmaz
Yenilik iyidir. Umarım kalıcı olur şahsen kalıcı olmasını isterim. 25-50 tane arasında bile olacaksa olsun yeter ki.Her şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmaz
Evet, reklam ve fabrikanın test edebilmesi için verilen araçlara hibe deniyorHocam bu hibe muhabbeti fabirka mı bedava vermesi mi
Aynen öyle ancak fazla süreceği kanaatinde değilim sonu tezeller gibi olurYenilik iyidir. Umarım kalıcı olur şahsen kalıcı olmasını isterim. 25-50 tane arasında bile olacaksa olsun yeter ki.
Her yerde aynı araçları görmekten sıkıldım. Böyle arada tek tük modelleri görmeyi seviyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.