Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

C484 ve C362 de şehir parkında C362 2015 bmc C484 yeni cobra
  2. A

A778 0 Kent C436 0 Citiport olmuş varmı daha önce paylaşan?
  3. A

A1856 yanlış görmediysem kent almış yazıldımı daha önce
  4. A

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Metrobüse teşvik yok demen komik geldi metrobüse yokta neye var teşvik metromu var avcılar bölgesinde ya bu da önemli değil Bak adam yukarsa paylaşmış SM ye biniyo para alıyor halbuki tekte gidebileceği otobüs kaldırıldığı için biniyo SM ye alibeyköyde var mesela 50 ler ücretsiz aktarma...
  5. A

500T C bölgesi her zaman değişik araçlar almıştır bölgesine HABAŞ markasını da bölgeye katacaktır.
  6. A

Sadece 146 değil 145-147-76O ve metrobüse binmeye mecbur bırakılan her hatta aktarma ücretsiz olmalı bahçelievlerden cevizlibağa gidiyorum iade bile vermiyo cihaz en ufak yere giderken 3 tane abonman akbil basıyoruz bu normal akbil içinde öyle Madem ki E-5 güzergahında araç kalmadı o zaman...
  7. A

Ufak ufak alışın diye yapıyodur 146’nın avcılara çekilme durumu olabilir gece bakırköyden dönen seferler bile trafiğe kalıyo artık o derece oldu
  8. A

30A Hattından B-1 ve B-3 bölgeleri çıkmış olup sadece A-4 bölgesinden bir öho aracı çalışmakta. 30M Hattından otobüs aş çıkmış olup 1 adette iett eklenmiş. Mk31 de çalışan pazar günki otobüs aş aracı çıkmış.
  9. A

92T-1 Açılması lazım 85T yi kapattılar 5 tane minibüs var tozkoparan hattında koskoca tozkoparan toki yapıldı önünde otobüs geçmiyo Taksim-Aksaray-Cevizlibağ-Merter Metro-Nadide Sokak-Tekstil Piyasası-MerterSiteleri-Santral-Güngören Çeşme-Kale Center-İlgi-Güneştepe Olmalı.
  10. A

Sayfaya alınan reklamlardan paylaşılan bilgileri göremiyoruz
  11. A

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Ben şeyi anlamıyorum otobüs aş den gelen öholar çok rahat 2015 model araç sokabiliyo hatta halk otobüsleri sürekli araç yeniliyo yani otobüs aş deki araçların hizmet kalitesi öyle düştü ki kelepir araç bulan hatta sokuyo çok tuhaf gerçekten
  12. A

146 dan yakında öho çıkar diye tahmin ediyorum
  13. A

İstanbul - Çift Katlı Özel Halk Otobüsleri

D-164 Aracını Çift Katlı Akiaya çevirecekti varmı bilgisi olan?
  14. A

Mazide Kalmış İETT Hatları

Cevizlibağ Kalkışlı 500-Kadıköy Direkt-Cevizlibağ 500T(Kısaldı) 500B-Üsküdar-Cevizlibağ 522-Alemdar-Cevizlibağ 522B-Yenidoğan-Cevizlibağ 522ST-Sultanbeyli-Cevizlibağ 127-Cevizlibağ-Kadıköy(Daha sonra davutpaşaya uzadı) 41AT-Ayazağa Köyü-Cevizlibağ(Daha sonra davutpaşaya uzadı)...
  15. A

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

B-295 görülecek en temiz temsadır daha önce 39Y de bindim
  16. A

C1053 2025 Kent Şimdi bu duyuru netleşsin tekrardan bilgilendirme yapıcam araba siparişte daha çalışmaya başlamadı diye biliyorum
  17. A

A703 Yeni Karsan Atak. A714 Yeni Karsan Atak. Kaynak:cankaya
  18. A

Ya kardeşim madem taksim kapalı 145T yi niye gönderiyosun son durağa kadar araba D-103 zorludan çıktı yolcu almadan E5 ten beylikdüzüne devam etti
  19. A

Omsı 2

Epic games ten indirme şansım varmı ücreti falan ne kadar
Geri