Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Ekli dosyayı görüntüle 105029
Yuvarlak içine aldığım yerde(tek kişilik ama geniş) oturmama rağmen kaldırıp yer isteyenler oluyor maalesef ne yapalım
Ben de burada oturuyordum.Orta kısımda boş koltuklar vardı hatta yaşlılar içindi orası.Sonra orayı gösterdim kadın da ters oturamıyorum dedi.Ama düz koltukta boştu orada.Ben de orası düz deyince laf yapmaya başladı arkaya gittim.

Dün 32T A3090'da bir durakta yolcu indirme bindirme bittikten sonra bir adam koştu otobüse yetişmek için ve ön kapıya eliyle vurdu.Şoför açmadı kapıyı.Önümüz trafik olduğu için ilerleyemedik çok ve biraz sonra o adam bize yetişti.Şoför kapıyı açtı ve ne vuruyorsun kapıya dedi.Adam da yetişmek için vurdum görmüyor musun dedi.Şoför de vuramazsın kapıya hiç bir şekilde dedi.Adam da binmedi otobüse nedense.Ve gittik.Bence burada şoför haksız.

Dün 32T A3090'da bir durakta yolcu indirme bindirme bittikten sonra bir adam koştu otobüse yetişmek için ve ön kapıya eliyle vurdu.Şoför açmadı kapıyı.Önümüz trafik olduğu için ilerleyemedik çok ve biraz sonra o adam bize yetişti.Şoför kapıyı açtı ve ne vuruyorsun kapıya dedi.Adam da yetişmek için vurdum görmüyor musun dedi.Şoför de vuramazsın kapıya hiç bir şekilde dedi.Adam da binmedi otobüse nedense.Ve gittik.Bence burada şoför haksız.
Kimileri fark edilmek için bayağı güçlü vuruyor şöför kızmak ile haklı olabilir

Geri