oraya 2 kişi sığabiliyor. kalkmanıza gerek yokEkli dosyayı görüntüle 105029
Yuvarlak içine aldığım yerde(tek kişilik ama geniş) oturmama rağmen kaldırıp yer isteyenler oluyor maalesef ne yapalım
oraya 2 kişi sığabiliyor. kalkmanıza gerek yokEkli dosyayı görüntüle 105029
Yuvarlak içine aldığım yerde(tek kişilik ama geniş) oturmama rağmen kaldırıp yer isteyenler oluyor maalesef ne yapalım
Burası yaşlı yuvası zaten. Hemen terk ediyorum. Arkalara gelmeye üşeniyorlar. En iyisi motor yanı cam kenarı. Oraya gelene kadar çoktan yer verilmiş olunuyorEkli dosyayı görüntüle 105029
Kay diyorlar.oraya 2 kişi sığabiliyor. kalkmanıza gerek yok
yok ben de bir iki kere 48A'nın fena olmayan aralıklarla ve sultangazi otokarlarının çalıştığı zamanlarda girmiştim o arayaKay diyorlar.
İşte onların (afedersiniz) öküzlüğü
@marmaray bağımlısı iki kişi sığabiliyor ama tek oturmak isteyen de olabiliyor. O birazcık dizayn sorunu. 24 Model tüm Kent’lerde öyleKay diyorlar.
İşte onların (afedersiniz) öküzlüğü
2013 kentlerde de var,şehirler böyle almış. ben o yeri hep 1 kişi ve eşyaları olarak görmüşümdür@marmaray bağımlısı iki kişi sığabiliyor ama tek oturmak isteyen de olabiliyor. O birazcık dizayn sorunu. 24 Model tüm Kent’lerde öyle
Bizde de var.Çarşamba pazarından çıkan +60 ların favori koltuğu (bir de teker üstü olmasa diye dua ediyorlardır)2013 kentlerde de var,şehirler böyle almış. ben o yeri hep 1 kişi ve eşyaları olarak görmüşümdür
Otokar Kent 290LF/LF'ların çoğunda o koltuk böyle. Sadece 2011 ve 2012'lerde normal tekli, körüklülerde de ikili ama onun dışında 1.5 kişilik.Ekli dosyayı görüntüle 105029
2016 modellerde tek kişilikkörüklülerde de ikili
Ben de burada oturuyordum.Orta kısımda boş koltuklar vardı hatta yaşlılar içindi orası.Sonra orayı gösterdim kadın da ters oturamıyorum dedi.Ama düz koltukta boştu orada.Ben de orası düz deyince laf yapmaya başladı arkaya gittim.Ekli dosyayı görüntüle 105029
Kimileri fark edilmek için bayağı güçlü vuruyor şöför kızmak ile haklı olabilirDün 32T A3090'da bir durakta yolcu indirme bindirme bittikten sonra bir adam koştu otobüse yetişmek için ve ön kapıya eliyle vurdu.Şoför açmadı kapıyı.Önümüz trafik olduğu için ilerleyemedik çok ve biraz sonra o adam bize yetişti.Şoför kapıyı açtı ve ne vuruyorsun kapıya dedi.Adam da yetişmek için vurdum görmüyor musun dedi.Şoför de vuramazsın kapıya hiç bir şekilde dedi.Adam da binmedi otobüse nedense.Ve gittik.Bence burada şoför haksız.
O zaman model yılından yılına değişiyor mesela İstanbul'da Metrobüs hattındaki Otokar'ların o bölümü iki kişilik.2016 modellerde tek kişilik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.