Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Konu sahibi
13/01/2026: C-037 (Güleryüz Cobra GD272LF, 14B) 2. Hatboyu Sokak durağına giderken 34 M 2343 (Karsan Jest+, C/50), sollama yaptı. 34 M 2343'ün dikizi, C-037'nin sağ yanına sürttü. 2. Hatboyu Sokak'ta araç şoförleri bir süre tartıştı, ardından kaldıkları yerden devam ettiler.

146 -> A-1803

Otobüste muavin var.
Şoför arka kapıyı kapamayı unuttu. Otobüsteki çocuklardan biri durumu şoföre söyledi ve kapıyı kapattı. Takdir topladı.
Ben de bir keresinde 50S’de Breda’ya binmiştim. Tarih Kasım 2024 sanırım. Sanırım şöför akademiden yeni mezun olmuştu kabinin dibinde bir adam şöföre dur vs. emirler veriyordu

Dün okuldan arkadaş ile çıktığımda 59A da Akmerkez durağından bir kadın arka kapıdan bindi elinde çiçek vardı ama saksısı metal alkol şişesi idi kadın bize Kabataş diye sordu yok dedik yabancı uyruklu olduğundan anlamadı tüm yolculara sordu en son şöföre gitti adam en sonunda indi arka daki otobüse bindirdi

Yedek şöför bütün uzun hatlarda BULUNMALI. Hem ÖHO hem İETT’de bulunmalı bu olay. Bu vesileyle çok uzun diye kapatılan hatların bazıları da açılabilir
Daha önce 146'da, 303A'da, 300'lü hatlarda ve eski 500T'de karşılaştım. Şoför takası olayını.

500T'ye en son 2022 yılında körüklü Karsan'da binmiştim. Kozyatağı'nda şoför takası yapmıştı.

Daha önce 146'da, 303A'da, 300'lü hatlarda ve eski 500T'de karşılaştım. Şoför takası olayını.

500T'ye en son 2022 yılında körüklü Karsan'da binmiştim. Kozyatağı'nda şoför takası yapmıştı.
Ben şöför takasıyla 50K ya da 50Y’de 1-2 kere karşılaşmıştım. Şehitlik’te değişiyorlardı

bir de 48A’da sürekli İETT şöförleri biniyordu herhalde son durakta değişim oluyordu

Bazenleri mesailerin biten şöförlerin sefer ortasında değişim yapabiliyorlar

Geri