Kilit hatlar 24 saat olmalıdırHer zaman dediğimi tekrar söylicem hat fark etmeksizin yaz kış tarifesi fark etmeksizin tüm otobüslerin son seferi 23.00 olmalıdır en erken tabiki.
Kilit hatlar 24 saat olmalıdırHer zaman dediğimi tekrar söylicem hat fark etmeksizin yaz kış tarifesi fark etmeksizin tüm otobüslerin son seferi 23.00 olmalıdır en erken tabiki.
Haklısın kalabalık olunca kapıların açılması zor oluyo kapıyı zorlayınca çok hızlı açılıyo bi kere arkadaşımın üzerine cam patlamışBence İ.E.T.T'nin artık metrobüs dışında da kapıları dışa açılan otobüslere geçmesi yolcular açısından faydalı olacaktır.
İçeri açılan kapı, eşikte bekleyen yolcuların üzerine tokat gibi geliyor. açılmadan geri çekilmek gerekiyorHaklısın kalabalık olunca kapıların açılması zor oluyo kapıyı zorlayınca çok hızlı açılıyo bi kere arkadaşımın üzerine cam patlamış
Bir kaç yolcuyla bu yüzden tartışmıştık. Bende kapı ittiriyor dop dolu otobüs ne yapabilirim demiştimİçeri açılan kapı, eşikte bekleyen yolcuların üzerine tokat gibi geliyor. açılmadan geri çekilmek gerekiyor
Ben olsaydım fabrikayı suçlardımBir kaç yolcuyla bu yüzden tartışmıştık. Bende kapı ittiriyor dop dolu otobüs ne yapabilirim demiştim
Kent H'de kapılar dışa açılıyordu. 8-9m ÖHO'larda da dışa açılan modeller var. BMC Belde 260SB'lerde de vardı, sadece A-892 kaldı.Bence İ.E.T.T'nin artık metrobüs dışında da kapıları dışa açılan otobüslere geçmesi yolcular açısından faydalı olacaktır.
Hafif revize ederek Çözüm Merkezi’ne göndermiş bulunmaktayım. İnşallah Kartal hatlarını kaldırmazlar.yayalar-şeyhli metrosunun orada bir otopark var. Belediyeye ait bedava bir otopark. Çok araç bulunduğunu görmedim. İETT bu otoparkın bir kısmından peron yapabilir. Bu peronla benim önerdiğim 132PM hattı açılabilir.
Bahsettiğim hattın detaylarını aşağıya paylaşıyorum:
132PM Göçbeyli-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtköy Metro (depar olarak Emirli-Kurnaköy’e gidebilir, Yayalar Metro’ya peron yapılırsa oraya uzatılır)
Güzergah: Göçbeyli Merkez Camii-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtdoğmuş Yolu Cd.-Ankara Caddesi-Kurtköy yahut Yayalar-Şeyhli Metro. Dönüşte de aynı güzergah.
İstanbul Park’ta etkinlik olunca Kurtköy Metro’dan depar sefer düzenlenebilir. Normal güzergahında gider ama Ballıca’dan aşağı inip İstanbul Park’a uğrar, oradan Göçbeyli’ye gider. Ya da ekspres olup 133GP güzergahını izleyebilir. Şu an bir tek 133GP geçiyor buradan.
Bu hat ile:
*Pendiğin tüm köyleri tek bir hatta birleştirilir ve metroya kolay ulaşım sağlanır.
*Eğer İstanbul Park’ta bir etkinlik düzenlenirse millet kolayca İstanbul Park’a toplu taşımayla gider.
Sefer sıklığı: 1-1.5 saatte bir, arttırılabilir gerekirse. Gönül isterdi ki LE otobüs çalışsın…
Tarife: Tek bilet. Yeni çıkan Bölgesel tarife de uygulanabilir (2 bilet). Tek bilet daha işlevsel kılar ama hattı diye düşünüyorum
Değelrendirmeye alınmışHafif revize ederek Çözüm Merkezi’ne göndermiş bulunmaktayım. İnşallah Kartal hatlarını kaldırmazlar.
İnşallah büyür. Çırçır’ın da büyümesi lazım da Alibeyköy saltanatına tehdit oluşturacağından bilerek yepılmıyor sanırımHacıosman Metro Peron Alanı Yetersiz Kalıyor Acilen Büyütülmesi Lazım İETT Tarafından
o tarafları bilmiyorum maalesef ama doğrudur Keşke Genişletlse ama yapılmıyorİnşallah büyür. Çırçır’ın da büyümesi lazım da Alibeyköy saltanatına tehdit oluşturacağından bilerek yepılmıyor sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.