Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İyi de ben buna karşı çıkıyorum ya hani.
  2. M

İsterseler yeni kasa citaro veya man alsınlar, aynasız geldikten sonra o araca ısınmam çok zor olur. Aynasız araçların filoya katılacağını bilmek bu açıdan çok üzücü. Otobüs dediğin şekil durmalıdır. Herşeyin bi yakışığı var.
  3. M

İstanbul'un toplu taşıması onlara çalışıyor. Bizden çok onlar yer kaplıyor.
  4. M

Arkadaki araç işine yarıyor. Öndekini dolduruyorlar sen arkadakine biniyorsun ne güzel boş.
  5. M

Suriyelileri almasaydın.
  6. M

Metrobüs gibi işte daha ne istiyorsun peş peşe otobüs geliyor. Havalara uçacağına şu yazdığın yoruma bak ah tanjiro ah.
  7. M

10 km hızla gidiyorlar. Bu halkla bilmem ne geçmektir. T5'i yapan veya yaptıran kim sanıyorsunuz. Yani kimse yapılmasını demedi ki zaten.
  8. M

Adam motor alıyor. Motor alacağına gitsin otobüs alsın.
  9. M

M7 2020'de açıldı. Ana hatlar ise 2024 ortalarında kapandı. Daha önce akılları nerdeydi o zaman. 4,5 yıl sorunsuz çalışan sistem o 10 km hızla giden b**tan T5 tramvayının açılmasıyla mı bozuldu yani. Yapmayın gerçekten yapmayın.
  10. M

Mesela geçen okumuştum hatta burada paylaşılmıştı. Sabahları trafik oluyor diye araçlar alibeyköyden bile 20 dk geç kalkıyormuş. Kimse kimseyi kandırmasın insanlar küfür ediyor.
  11. M

Avrupa da boy göstersinler istiyorum.
  12. M

Ben isterim ki alternatifler olsun. Neden M7 ve T5'i açtınız diye kimsenin yakasına yapışmıyoruz mesela. Veya neden raylı sistemlere aktarma hatları açtınız diye de söylenmiyoruz. Ana hatları kapatmalarına kızıyoruz. Alternatif yaratmaları gerekirken ben yaptım oldu kafasındalar bu yanlış. Biz...
  13. M

İrfan'ı otobüslerde görürsem söylücem. Böyleyken böyle. Kapatılan ana hatları geri açın. Halk çok mağdur.
  14. M

Bilinç diye de birşey yok yemin ediyorum. Kaç tane ilçe var kaç tane mahalle var. Toplu bir şekilde organize olsak İETT Genel müdürlüğü önünde protesto yapsak veya caddeleri yolları kapatsakta normal hatları kapatmasalardı geri açsalardı. Ama nerdeee abi. Kimse size metroya tramvaya aktarma...
  15. M

Çok mu şey istiyorum. Solo citaroları Avrupa yakasına gönderseler ne var. Ulan kabul kabul otokarları da alın bakın yemin ediyorum. Yani istediğiniz aracı alın. Ama şu solo citaroları bari son kez avrupaya verin. Bu araçlara hiç binemedim şaka gibi.
  16. M

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Güncelleme işini sonlandırsak mı diyorum İrfan müdür.
  17. M

Hatlar karışıyor bazen pardon😔
  18. M

Çünkü Alibeyköy'den Bakırköy'e yürüyerek gitsinler. Maksat spora teşvik(!)
Geri